Osakeyhtiö,Oy,velattomat/velkaiset
  • Osakeyhtiö,Oy,velattomat/velkaiset

Osakeyhtiö,Oy,velattomat/velkaiset

Tyyppi: Ostetaan
Lisätiedot
Ostan käteisellä yhden tai useammankin,velattoman,kunnossa olevan Osakeyhtiön,esim. toimintansa juuri lopettaneen tai jo aiemmin tarpeettomaksi jääneen,esim. ns. pöytälaatikkoyhtiön. 
Yhtiön oltava kaupantekohetkellä toimintavalmis,eli yhtiön on oltava ennakkoperintä- sekä arvonlisäverorekistereissä ja pankkitili olisi hyvä myöskin olla olemassa.
Muuta nyt tarpeeton yhtiösi kätevästi käteiseksi!
HUOM! Ostan myös toimivia,tai jo toimintansa lopettaneita Osakeyhtiöitä velkoineen. Ulosotto,konkurssin uhka/konkurssi jne. ei ole este kaupalle. Myy nyt velkainen yhtiösi pois ja nuku yösi rauhassa! Yhtiöllesi uusi yhteyshenkilö/omistaja,osoite,hallitus vaikka jo tänään! Laadin kaikki tarvittavat paperit.
HUOM HUOM! Onko laskutettavia töitä/urakoita,mutta yhtiö puuttuu tai ulosotto/konkurssi uhkaa rahojasi? Ei hätää,laskutetaan rahat turvaan laskutuspalveluni avulla! Kysy lisää!
Osakeyhtiökauppaa ym. yrityspalvelua luottamuksella jo vuodesta 1999! Business Manager Yrityspalvelut. Otahan yhteyttä,ja vältä kaiken maailman vedättäjät! Yhteydenotot VAIN soittaen arkisin tai viikonloppuisin kello 8-18 välillä,kiitos!
Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja