Jorma Tiainen
Torin käyttäjä syyskuusta 2013
Ilmoittajan kaikki ilmoitukset (4)
Pohjois-Savo
Varkaus, Varkaus Keskus | Kartta
Saab 99
3 900 €

Saab 99

2DSEDAN 99/2470

Vuosimalli: 1960 Ajoneuvovero: -
Mittarilukema: 145 000 km Polttoainekulut: -
Vaihteisto: Ilmoitus jätetty: 13 lokakuuta 13:35
Polttoaine: Bensiini Ilmoitustyyppi: Myydään
Rekisterinumero: XRD-9
Ajoneuvovero: €/vuosi

Vuotuinen ajoneuvovero koostuu perusverosta ( €) ja käyttövoimaverosta ( €). Laskettu tämän auton käyttöönottopäivän, kokonaismassan ja käyttövoiman perusteella.

Tori.fi ei ota vastuuta ilmoituksissa mainituista verotiedoista, sillä ilmoitusaineisto perustuu myyjien antamiin tietoihin. Ilmoitetuissa tiedoissa saattaa olla tahattomia puutteita tai virheitä.
Polttoainekustannukset: 0 €/vuosi (16 000 km)

Kustannus perustuu Autoliiton tekemään arvioon vuotuisista keskiarvokilometreistä, tämän auton keskikulutukseen ja arvioon polttoaineen keskihinnasta. Keskihintana on 1,36 €/l bensiinille.
Ruotsissa valmistettu ja harvinainen, koska on yksi kymmenestä jotka tuotiin uutena maahantuojan kautta Suomeen. Auto on ollut Keski-Suomessa koko ajan, käytännössä saman omistajan käytössä. Itselläni tämä on ollut liki 10 vuotta ja säilytetty lämpimässä. Soittamalla voin kertoa auton historiasta ja mitä kuuluu mukaan. En vastaile viesteihin ja s.postiin.
Jos kiinnostuit niin soita.
 Tekniset tiedot 
Käyttöönotto: 1969 Korimalli: Porrasperä
Katsastettu: 05.03.2009 Väri: Vaalean harmaa
Vetotapa: - Ovien lkm: -
Moottoritilavuus: 1 700 cm³ Henkilömäärä: 5
Teho: - Pituus: -
Huippunopeus: - Korkeus: -
Kiihtyvyys: - Leveys: 1 680 mm
Vetomassa jarruin: - Omamassa: 1 050 kg
Vetomassa jarruitta: - Lähde: TraFi ajoneuvoliikennerekisteri, (sopimusehdot)
TraFi ajoneuvoliikennerekisterin sopimusehdot

Huomioithan ennen palvelun käyttöä, että palvelussa palautuvia tietoja ei saa käyttää millään tavalla lainvastaisesti tai sellaiseen käyttötarkoitukseen, jolla vaarannettaisiin henkilöiden yksityisyydensuojaa.

Palvelun palauttamia tietoja on tarkoitus hyödyntää lähtökohtaisesti kuluttajien ajoneuvokaupan yhteydessä varmistamaan kaupan luotettavuutta ajoneuvotietojen tai omistajan osalta esimerkiksi selvittämällä, että myyjä omistaa ajoneuvon.

Muiden hyväksyttyjen käyttötarkoitusten on liityttävä liikenneturvallisuuteen, ajoneuvoihin, ajoneuvoliikenteeseen tai sen aiheuttamiin ympäristöhaittoihin taikka ajoneuvon kuljettamiseen.

Palvelua käyttäessäsi sitoudut noudattamaan edellä mainittuja ehtoja.