KAUPPA
SmartLife Sisäkamera 1080p
  • SmartLife Sisäkamera 1080p
39 €

SmartLife Sisäkamera 1080p

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 3 marraskuuta 15:39
Kunto: Uusi
Toimitustapa:
Lähetys
Lisätiedot
Tämän helppokäyttöisen ja älykkään sisäkäyttöön tarkoitetun IP-kameran voi yhdistää helposti kodin Wi-Fi-verkkoon, jolloin voit valvoa kotisi huoneita ja tallentaa ääntä tai liikettä, olitpa sitten kotona tai tien päällä. SmartLife sovellus ilmoittaa sinulle liikkeestä tai äänestä, niin voit puuttua asiaan ajoissa.

Full HD -tarkkuus

Sovelluksen avulla voit seurata ja reagoida reaaliajassa kaikkeen näkemääsi. microSD-korttipaikan ansiosta voit tallentaa jopa 128 Gt:n verran tallenteita microSD-kortille (ei sisälly toimitukseen). Se tallentaa selkeitä kuvia Full HD -tarkkuudella (1920 x 1080 pikseliä). Voit myös tallentaa videomateriaalin sovellukseemme pilviratkaisun avulla.

Reagoi liikkeeseen ja ääneen

Kamera reagoi liikkeisiin. Wi-Fi-kamera reagoi, kun joku kulkee sen ohi. Halutessasi kamera alkaa tallentaa automaattisesti, ja lisäksi saat push-ilmoituksen älypuhelimeesi. Kamera reagoi myös ääniin. Voit valita kahdesta herkkyystasosta (korkea 65 dB, matala 85 dB). Halutessasi voit saada push-ilmoituksen, jos kamera havaitsee ääntä. Ilmoitukset näkyvät ponnahdusviesteinä älypuhelimessasi ilman, että sinun tarvitsee avata sovellusta. Tämä tarkoittaa, että saat ilmoituksen välittömästi ja voit reagoida nopeasti. Äänen herkkyystasot on määritetty niin, ettei kamera reagoi normaaliin keskusteluun tai toimintaan.

Kaksisuuntainen yhteys

Wi-Fi-kamerassa on mikrofoni ja kaiutin. Kaksisuuntainen äänitoiminto toimii täydellisesti myös itkuhälyttimenä. Voit katsella nukkuvaa vauvaasi, ja saat ilmoituksen heti, kun vauva itkee. Voit siis puhua vauvalle ennen kuin menet katsomaan häntä. Voit käyttää kameraa myös koiranpennun valvomiseen, sillä siinä on 100 asteen katselukulma.

Helppo asentaa

Wi-Fi-kamera on helppo asentaa ilman yhdyskäytävää ja integroida suoraan langattomaan verkkoon. Tämä tekee asentamisesta yksinkertaisempaa ja säästää kustannuksia. Kamera saa virtaa Micro-USB-portin ja mukana toimitetun virtalähteen kautta. Voit siis asentaa Wi-Fi-kameran mihin tahansa pistorasian lähelle. Toimitukseen sisältyy 3M-tarratyyny, jolla voit kiinnittää kameran huonekaluihin tai seinään.

Katso videolta kuinka helppoa asentaminen on.

Katselukulma 110°
Kuvapiiri 1/3" CMOS
Lähetystaajuuden alue 2400 - 2483.5 MHz
Langaton tekniikka Wi-Fi
Maksimi kuvantarkkuus 1920x1080
Maksimi virrankulutus 2.5W
Mikrofoni Kyllä
Kaiuttimet Kyllä
Tallennustyyppi MicroSD (ei sisälly)
Toimintalämpötila -20 - 50 °C
Tulojännite 5VDC
Tulovirta 1A
Väri Valkoinen
Virtakaapelin pituus 2m
Yökuvaus 5m