riikka.korkko
Torin käyttäjä joulukuusta 2017
Ilmoittajan kaikki ilmoitukset (11)
Pohjois-Savo
Iisalmi, Iisalmi Keskus Pohjoinen
Talo hakusessa!!

Talo hakusessa!!

Ilmoitustyyppi: Ostetaan Ilmoitus jätetty: 11 syyskuuta 23:41
Talotyyppi: Omakotitalo Rakennusvuosi: -
Maakunta: Pohjois-Savo Alue: Iisalmi Keskus Pohjoinen
Kunta: Iisalmi Osoite: -
Lisätiedot
Onko sinulla tilanne, että talosi on myynnissä, mutta ei ole mennyt kaupaksi? Oletko miettinyt vahtoehtona talosi vuokraamista? Olisiko tässä sinulle ratkaisu?

Me olemme mukava, rauhallinen, siisti ja kunnollinen kolmihenkinen perhe jonka vahvistukseen kuuluu myös ihana kiltti Manta koira. Etsimme meille kotia iisalmen alueelta ajatuksella, että jos hyvä koti meille löytyisi niin voitaisiin tehdä sopimus jossa vuokraisimme ensin talon ja tulevaisuudessa ostaisimme pois.
Ollaan siistejä ja kodista hyvin huolta pitäviä, kädentaitoisia ihmisiä joilta remontitkin onnistuu. Vuokralaisina ollaan säntillisiä vuokranmaksussa ja muissa hoidettavissa asioissa.
Koira on sisäsiisti, kiltti ja rauhallinen. Ei hauku, eikä tuhoa mitään. Kaikin puolin ollaan siis rauhallista ja rentoa sakkia.
Jos sinua kiinnostaa mallina vuokraus ja sitten osto, ota yhteyttä niin käydään asiaa ja suunnitelmaa tarkemmin läpi. :)
Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja