Torqeedo 1103 CS
  • Torqeedo 1103 CS
  • Torqeedo 1103 CS
  • Torqeedo 1103 CS
  • Torqeedo 1103 CS
  • Torqeedo 1103 CS
  • Torqeedo 1103 CS
2 360 €

Torqeedo 1103 CS

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 21 heinäkuuta 19:13
Lisätiedot
Kannettava sähköperämoottori integroidulla akulla
Perämoottorin käyttö ei tästä helpommaksi muutu. N. 17,5 kg kokonaispaino sisältää myös akun! Travel-mallisto on omiaan mm. soutuveneisiin, purjeveneiden apumoottoriksi ja kumiveneisiin.

Tarkoituksenmukaisuutta
Sähkömoottorin hyötysuhde on huomattavasti vastaavan tehoista perinteistä polttomoottoria parempi. Travel 1103 C -mallin 1100 W teho siirretään potkurille Travel 503/1003 -malleista poiketen suoralla vedolla ilman planeettavaihteistoa. Tämä ratkaisu poistaa vaihteistosta kuuluvat mekaaniset äänet ja takaa lähes äänettömän etenemisen.
Veteen välitettynä vääntävänä sähkömoottoritehona Travel 1103 C on verrattavissa työntövoimaltaan 4 hv polttomoottoriin, ja normaalissa käytössä tuskin huomaat eroa suorituskyvyssä esim. 5-hevosvoimaisiin polttomoottoreihin.
Sähkömoottorin vääntö mahdollistaa suurihalkaisijaisten, muuttuvanousuisten potkureiden käytön, mikä takaa omaa luokkaansa olevan työntövoiman ja hyötysuhteen.

Edistykselliset ominaisuudet
Torqeedo-sähköperämoottoria on vaikea verrata perinteisiin sähköperämoottoreihin -siinä määrin konstruktio niistä sähkökäyttöisyyttä lukuun ottamatta eroaa. Torqeedossa on aito planeettavaihteisto, moottori on hiiliharjaton (neodyymi-magneeteilla) ja rikipituudet kiinteät (S ja L). Niitä voi täten suorituskyvyn lisäksi myös rakenteellisesti verrata perustellusti perinteisiin polttomoottoreihin. Kaupanpäälle tulevat Torqeedon päästöttömyys, hiljaisuus, huoltovapaus, käytön kertakaikkinen helppous ja helppo kuljetettavuus -moottori menee kuljetusta varten kätevästi kolmeen osaan (akku, ohjauskahva ja riki). Lisäksi jatkuva GPS-yhteys ohjauskahvan LCD-näyttöön yhdistettynä pitää käyttäjänsä ajan tasalla mm. nopeudesta ja jäljellä olevasta akkukapasiteetista.
Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja