Kirsi
Torin käyttäjä elokuusta 2013
Ilmoittajan kaikki ilmoitukset (2)
Pohjois-Savo
Varkaus, Varkaus Keskus
Käärmeniemi | Kartta
MUOKATTU Viehättävä hirsirunkoinen omakotitalo
59 600€ 61 000€

MUOKATTU Viehättävä hirsirunkoinen omakotitalo

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 14 elokuuta 07:28
Pinta-ala: 120 m² Huoneita: 4
Talotyyppi: Omakotitalo Rakennusvuosi: 1952
Maakunta: Pohjois-Savo Alue: Varkaus Keskus
Kunta: Varkaus Osoite: Käärmeniemi
Myydään viehättävä mansardikattoinen omakotitalo Käärmeniemestä. Taloa on remontoitu sisältä vuosien varrella, mutta pientä laittoa vielä on. Remontoimatta lähinnä yläkertaan menevä porrastila, toinen makuuhuone tarvitsee listat ja sähköjohtojen paikoilleen naputtelun ja eteinen sekä alhaalla ja ylhäällä vielä laittamatta. Talo on hirsirunkoinen, mutta edellinen omistaja on pellittänyt sen. Tähän edullisesti puuvuoraus vaikka ammattikoulun opiskelijoiden tekemänä. Talossa on yläkerrassa 2 makuuhuonetta jossa toisessa pönttöuuni ja toisessa ilmalämpöpumppu. Makuuhuoneet ovat n. 12 neliötä molemmat. Alakerrassa sijaitsee iso keittiö n. 25neliötä ja iso olohuone n. 25 neliötä ja näissä kummassakin varaavat tulisijat sekä sähköpatterit.

Talossa itsessään ei ole suihkua, mutta tila on johon sen voisi rakentaa. Pihalla sijaitsee noin 30neliön saunarakennus jossa pesukoneelle piste, suihku, sauna ja tupahuone, saunalla on myös oma pieni terassi. Pihalta löytyy myös valmiina 12 neliön terassi ja koska tontti on oma n. 1000 neliötä, voi saunan yhteyteen rakennella vaikka paljulle paikan.

Pihalla muutama pensas mustaaviinimarjaa ja puska raparperia.

Talo on rakennettu 52 ja on tällä hetkellä vuokrattu. Myynnissä koska itse asun muualla ja ei ole tähän tarkoitus enää muuttaa. Ilmoituksessa talon ja saunatuvan yhteisneliöt.

Mikäli kiinnostuit niin ota yhteyttä ja sovitaan käynti. Tee rohkeasti tarjous, hinnasta päästään varmasti sopuun :) Vaihdossa voidaan harkita yksiötä tai pientä kaksiota