Jani
Pohjois-Savo
Leppävirta, Timola | Kartta
Vito
  • Vito
  • Vito
  • Kartta
700 €

Vito

112 CDI-638094-KASTEN/300

Vuosimalli: 2002 Ajoneuvovero: -
Mittarilukema: 400 000 km Polttoainekulut: -
Vaihteisto: Manuaali, 5 vaihd. Ilmoitus jätetty: 10 syyskuuta 12:26
Polttoaine: Diesel Ilmoitustyyppi: Myydään
Rekisterinumero: IPG-946 Katso tämän auton historiatiedot Autoleima.fi
Ajoneuvovero: €/vuosi

Vuotuinen ajoneuvovero koostuu perusverosta ( €) ja käyttövoimaverosta ( €). Laskettu tämän auton käyttöönottopäivän, kokonaismassan ja käyttövoiman perusteella.

Tori.fi ei ota vastuuta ilmoituksissa mainituista verotiedoista, sillä ilmoitusaineisto perustuu myyjien antamiin tietoihin. Ilmoitetuissa tiedoissa saattaa olla tahattomia puutteita tai virheitä.
Polttoainekustannukset: 0 €/vuosi (16 000 km)

Kustannus perustuu Autoliiton tekemään arvioon vuotuisista keskiarvokilometreistä, tämän auton keskikulutukseen ja arvioon polttoaineen keskihinnasta. Keskihintana on 1,26 €/l dieselöljylle.
Vito mersu kaupan.. suhteellisen siisti sisältä ja päältä.112cd koneella , joka pyörii hyvin ja ei kastele alleen.. uutta jarruhilpettä, talaiskarit ja toinen etuveto akseli.. huonot renkaat , toinen etujousi poikki (jousen saa mukaan)sekä jarruputki poikki takaa, leima vanhana reilun vuoden jäi tuosta jarruista kiinni..mittaristo puuttuu.. jotain muutakin pieniä puutteita mutta -02 sen ymmärtää.
 Tekniset tiedot 
Käyttöönotto: 08.02.2002 Korimalli: -
Katsastettu: 09.03.2015 Väri: Valkoinen
Vetotapa: Etuveto Ovien lkm: -
Moottoritilavuus: 2 150 cm³ Henkilömäärä: 3
Teho: 90 kW / 122 hv Pituus: 4 660 mm
Huippunopeus: - Korkeus: -
Kiihtyvyys: - Leveys: 1 880 mm
Vetomassa jarruin: - Omamassa: 1 750 kg
Vetomassa jarruitta: - Lähde: TraFi ajoneuvoliikennerekisteri, (sopimusehdot)
TraFi ajoneuvoliikennerekisterin sopimusehdot

Huomioithan ennen palvelun käyttöä, että palvelussa palautuvia tietoja ei saa käyttää millään tavalla lainvastaisesti tai sellaiseen käyttötarkoitukseen, jolla vaarannettaisiin henkilöiden yksityisyydensuojaa.

Palvelun palauttamia tietoja on tarkoitus hyödyntää lähtökohtaisesti kuluttajien ajoneuvokaupan yhteydessä varmistamaan kaupan luotettavuutta ajoneuvotietojen tai omistajan osalta esimerkiksi selvittämällä, että myyjä omistaa ajoneuvon.

Muiden hyväksyttyjen käyttötarkoitusten on liityttävä liikenneturvallisuuteen, ajoneuvoihin, ajoneuvoliikenteeseen tai sen aiheuttamiin ympäristöhaittoihin taikka ajoneuvon kuljettamiseen.

Palvelua käyttäessäsi sitoudut noudattamaan edellä mainittuja ehtoja.