Marko
Pohjois-Savo
Kuopio, Litmanen | Kartta
Volkswagen Bora 1.4
1 250 €

Volkswagen Bora 1.4

4D BORA SEDAN 1.4-1J/250

Vuosimalli: 1999 Ajoneuvovero: -
Mittarilukema: 229 000 km Polttoainekulut: -
Vaihteisto: Ilmoitus jätetty: 9 syyskuuta 11:07
Polttoaine: Bensiini Ilmoitustyyppi: Myydään
Rekisterinumero: NCS-550
Ajoneuvovero: €/vuosi

Vuotuinen ajoneuvovero koostuu perusverosta ( €) ja käyttövoimaverosta ( €). Laskettu tämän auton käyttöönottopäivän, kokonaismassan ja käyttövoiman perusteella.

Tori.fi ei ota vastuuta ilmoituksissa mainituista verotiedoista, sillä ilmoitusaineisto perustuu myyjien antamiin tietoihin. Ilmoitetuissa tiedoissa saattaa olla tahattomia puutteita tai virheitä.
Polttoainekustannukset: 0 €/vuosi (16 000 km)

Kustannus perustuu Autoliiton tekemään arvioon vuotuisista keskiarvokilometreistä, tämän auton keskikulutukseen ja arvioon polttoaineen keskihinnasta. Keskihintana on 1,36 €/l bensiinille.
Siisti 2-auto. Hyvät talvirenkaat. Vetokoukku, CD/radio. Jakopää + vesipumppu vaihdettu 215 tkm. Ajoaikaa seuraavaan katsastukseen 23.7.2018. Miinuksena tuulilasin yläreunan halkeama - ei vaikuttanut katsastuksessa
 Tekniset tiedot 
Käyttöönotto: 23.07.1999 Korimalli: Porrasperä
Katsastettu: 26.04.2017 Väri: Tumman punainen
Vetotapa: Etuveto Ovien lkm: -
Moottoritilavuus: 1 390 cm³ Henkilömäärä: 5
Teho: 55 kW / 74 hv Pituus: 4 370 mm
Huippunopeus: - Korkeus: -
Kiihtyvyys: - Leveys: 1 740 mm
Vetomassa jarruin: - Omamassa: 1 260 kg
Vetomassa jarruitta: - Lähde: TraFi ajoneuvoliikennerekisteri, (sopimusehdot)
TraFi ajoneuvoliikennerekisterin sopimusehdot

Huomioithan ennen palvelun käyttöä, että palvelussa palautuvia tietoja ei saa käyttää millään tavalla lainvastaisesti tai sellaiseen käyttötarkoitukseen, jolla vaarannettaisiin henkilöiden yksityisyydensuojaa.

Palvelun palauttamia tietoja on tarkoitus hyödyntää lähtökohtaisesti kuluttajien ajoneuvokaupan yhteydessä varmistamaan kaupan luotettavuutta ajoneuvotietojen tai omistajan osalta esimerkiksi selvittämällä, että myyjä omistaa ajoneuvon.

Muiden hyväksyttyjen käyttötarkoitusten on liityttävä liikenneturvallisuuteen, ajoneuvoihin, ajoneuvoliikenteeseen tai sen aiheuttamiin ympäristöhaittoihin taikka ajoneuvon kuljettamiseen.

Palvelua käyttäessäsi sitoudut noudattamaan edellä mainittuja ehtoja.