Yksiö
Torin käyttäjä marraskuusta 2016
Pohjois-Savo
Kiuruvesi, Kiuruvesi Keskus
Ollintie | Kartta
Yksiö Kiuruveden keskustassa hissitalossa
  • Yksiö Kiuruveden keskustassa hissitalossa
  • Yksiö Kiuruveden keskustassa hissitalossa
  • Yksiö Kiuruveden keskustassa hissitalossa
  • Yksiö Kiuruveden keskustassa hissitalossa
  • Kartta
-

Yksiö Kiuruveden keskustassa hissitalossa

Ilmoitustyyppi: Vuokrataan Ilmoitus jätetty: 7 joulukuuta 12:54
Pinta-ala: 27 m² Huoneita: 1
Talotyyppi: Kerrostalo Rakennusvuosi: -
Asumismuoto: - Vakuus: -
Maakunta: Pohjois-Savo Alue: Kiuruvesi Keskus
Kunta: Kiuruvesi Osoite: Ollintie
Lisätiedot
Tarjotaan vuokralle 26,5m2 siisti yksiö aivan Kiuruveden keskustassa palveluiden ääreltä Kiuruvedellä harvinaisesta hissillisestä talosta. Asunnossa on tilavan huoneen lisäksi erillinen keittokomero/keittiö sekä ikkunallinen juuri remontoitu kylpyhuone, jossa wc, suihku, pesuallas ja säilytystilaa. Keittiötä juuri uusittu mm. valkoiset kaapistot ja valkoiset välitilanlaatat. Tuulikaappi juuri maalattu. Olohuoneen tapetit juuri vaihdettu. Tilavat kaapistot eteisessä. Asunnossa on iso ja valoisa koko huoneiston levyinen lasitettu parveke. Toinen asuinkerros eli kolmas kerros josta avarat näkymät. Tämä huoneisto on erityisen suojaisa, ei suoraa näköyhteyttä ikkunoista sisään ulkopuolelta.

Talo sijaitsee 100m torilta, mutta kuitenkin rauhallisella kadulla jossa vastapäätä mm. omakotitaloja. Lämpöpistokkeellinen autopaikka mahdollisesti saatavilla.

Asuntoon kuuluu oma erillinen häkkikomero sekä kylmiö. Lisäksi talonyhtiössä on käytössä hyvä pyykinpesutupa ja kuivaushuone. Mahdollisuus omaan saunavuoroon.

Ei tupakointia allergiasyistä, pienestä lemmikistä voidaan sopia erikseen.

Vuokra 310e/kk. Lisäksi vesi- ja sähkömaksu (20 + 10e/kk). Erillistä sähkösopimusta ei tarvitse tehdä. Vuokraehdoista voimme neuvotella. Hyvällä vuokralaisella on mahdollisuus pitkäaikaiseen asumiseen. Asunto on tarvittaessa mahdollista vuokrata myös kalustettuna hieman korkeampaan hintaan. 1kk vuokravakuus tai henkilötakaus.

Asunto on vuokrattavissa.

Kysy lisää ja sovi näyttöaika: puh. 0400 685 669

Ilmoittaja kieltää telemarkkinoinnin