Miikka Tolonen
Torin käyttäjä syyskuusta 2015
Pohjois-Savo
Kuopio, Etu-Niirala | Kartta
Yksiö opiskelijalle keskustasta
  • Yksiö opiskelijalle keskustasta
  • Kartta

Yksiö opiskelijalle keskustasta

Ilmoitustyyppi: Halutaan vuokrata Ilmoitus jätetty: 30 lokakuuta 14:59
Talotyyppi: Kerrostalo Rakennusvuosi: -
Maakunta: Pohjois-Savo Alue: Etu-Niirala
Kunta: Kuopio Osoite: -
Etsin yksiötä Kuopion keskustasta tai max. 1,5km kilometrin säteeltä keskustasta (Niirala, Haapaniemi ym.). Vuokraa olen valmis maksamaan max. 500 kuukaudessa. Opiskelen ammattikorkeakoulussa ensimmäistä vuotta, ja etsin asuntoa pitkäksi ajaksi! Vuokranmaksu aina täysin varma (opinto- ja asumistuki + säästöt).

Olen 23-vuotias, rauhallinen, tupakoimaton, siisti ja luotettava opiskelijamies. Luottotiedot moitteettomat! Omillaan olen asunut jo muutaman vuoden, aina olen vuokrasuhteessa oman osuuteni kunnialla ja vastuullisesti hoitanut: vuokrat maksellut, asunnosta pitänyt hyvää huolta ja asunut siististi ja muut talon asukkaat huomioon ottaen. Ikinä en ole valituksia tai muutakaan huomautuksia saanut, eikä siihen ole ollut aihettakaan. Asukkaana olen siis muiden huoneistojen asukkaat huomioon ottava, siisti ja rauhallinen.

Asunnon tarve ei hälyttävän kiireellinen, mutta syksyn mittaan toivon sopivan asunnon löytyessä voivani muuttaa lähemmäs keskustaa, sillä tällä hetkellä asun 30 minuutin matkan päässä koululta - siispä toiveissa olisi saada asunto läheltä keskustaa ja/tai koulua (AMK).

Autopaikalle ei ole tarvetta, sillä en omista autoa.

Toivottavasti tätä kautta löytyisi minulle uusi koti keskustasta tai sen läheisyydestä. Minusta saat luotettavan ja pitkäaikaisen asukkaan! :)

Yhteydenotot puhelinnumerosta 0505284876 soittamalla (mikäli en vastaa, olen luultavasti koulussa, mutta soitan kyllä takaisin heti kun pystyn) tai tekstiviestillä sekä sähköpostitse miikka.tolonen@gmail.com

Terveisin,
Miikka