Kaupan logo, iso

100% paljasräpyläinen Tamperelainen levykauppa

Olemme Tampereelta kotoisin olevat Sammakan veljekset, nimiltämme Lauri ja Olli ja pidetään käytettyjä vinyylilevyjä ja vanhan ajan stereolaitteita ostavaa ja myyvää kauppaa Tampereen keskustan tuntumassa eli tarkemmin sanottuna täällä Tammelassa. Liikkeemme avattiin vuonna 2014, mutta olemme molemmat harrastaneet koko ikämme äänilevyjen keräilyä ja erityisesti Laurilla on erittäin pitkä kokemus vanhoista stereolaitteista ja levysoittimien huoltamisesta.

Kaupan puolesta meillä ei ole mitään varsinaista musiikkigenreä mitä erityisesti ostamme ja myymme, vaan pyrimme tarjoamaan mahdollisimman laajan valikoiman hyväkuntoisia käytettyjä vinyyleitä moneen makuun. Sillä mistä itse pidämme ei niinkään ole merkitystä kauppamme toiminnan kannalta, vaan sillä mistä asiakkaat pitävät ja todellisuudessahan jokaisesta musiikkityylistä löytyy jotain hyvää kuunneltavaa, eli siksikin on täysin turhaa pitää rajoitteita valikoiman suhteen!

Laitepuolelta olemme ihastuneet lähinnä vanhaan 70-luvun tekniikkaan, näyttävännäköisiin kromipintoihin ja puuviiluihin. Emme ole HIGH-END myymälä, meidän juttumme ei niinkään ole etsiä täydellistä tasapainoista toistoa, vaan enemmän omaan korvaan ja silmään miellyttäviä kokonaisuuksia ja toki pyrimme tarjoamaan meidän kaltaisille harrastajille samoilla kriteereillä tuotteita kuin mitä itse käytämme. Huolimatta siitä että olemme ensisijaisesti vanhempaa tekniikkaa myvä myymälä, ostamme ja myymme myös valikoidusti uudempaa laitteistoa, tässäkin tapauksessa kuitenkin kallein high-end yläpää puuttuu meiltä, että lähinnä olemme kiinnostuneita liikuttamaan käsiemme kautta laitteita joiden hintaluokka pysyy ns. työläisen lompakkoon sopivana.

Huollamme laajemmin tai vähintään ylläpitohuollamme kaiken meiltä myytävän laitteiston, riippuen laitteiden kunnosta. Pyrimme myös siihen että sen lisäksi että laitteet ovat toiminnallisesti ehjiä meiltä lähtiessään, ne myös olisivat ulkoisesti ehjiä ja mahdollisimman siistinnäköisiä ja mahdollisimman lähellä alkuperäistä kuntoaan!

Tervetuloa tutustumaan myymäläämme Tampereelle osoitteeseen itsenäisyydenkatu 8.

www.sammakkapop.com

KAUPPA
Sammakka Pop

Yhteensä 3 ilmoitusta

Itsenäisyydenkatu 8
33500 Tampere
Viihde-elektroniikka, Audio ja musiikkilaitteet
http://www.sammakkapop.com