KAUPPA
Keijo Kangas Kauppias +358503441180
272€ 312€

Uudet Nankang 195/65R15 -nastarenkaat rahteineen

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 6 huhtikuuta 20:45
Kunto: Uusi
Rengastyyppi: Nastarenkaat Leveys: 195 mm
Keskireiän halkaisija: - Profiili: 65
Pulttijako: - Tuumakoko: 15"
Toimitustapa:
Lähetys
Lisätiedot
Uudet Nankang SW-8 -nastarenkaat 4 kpl edullisesti kotiovelle tuotuna!

Nankang SW-8 - 70% enemmän nastoja, todellinen jäänmurtaja!
Nankang on suunnitellut uuden SW-8 renkaansa voittamaan vaikeimmatkin suomalaiset talviolosuhteet. Hintaluokkansa selvästi suurin nastamäärä ja uusi ainutlaatuinen pitkään Ivalossa testattu kitkanastakumiseos takaavat ainutlaatuisen pidon kaikissa talviolosuhteissa.

Parasta jääpitoa suurella nastamäärällä!
Nankang SW-8 saavuttaa erinomaisen jääpitonsa käyttämällä jopa 70% normaalia nastarengasta suurempaa nastamäärää. Laki sallii 50 nastan käyttämistä per metri renkaan vierintäkehällä, mutta Nankang on suomalaisten huippuasiantuntijoiden avulla pystynyt optimoimaan nastoituksen niin, että se tarjoaa huippupidon vahingoittamatta asfalttia normaalia rengasta enempää. Näin Nankang on saanut erikoisluvan käyttää 70% lisää nastoja tuodakseen sinulle entistäkin paremman pidon.

Suomalaiset huippunastat ja koneet!
Nankang SW-8 renkaassa käytetään parhaan pidon takaamiseksi suomessa valmistettuja huippuluokan Tikkanastoja. Nastoitus tehdään optimaalisen lopputuloksen saavuttamiseksi heti valmistuksen jälkeen tehtaalla täysautomaattisilla alan parhailla suomalaisilla A-tekniikan nastoitusroboteilla.

Äänetöntä pitoa!
Rengasäänet on minimoitu Nankangissa todella hiljaisiksi. Test Worldilla Ivalossa tehdyissä testeissä rengas on osoittautunut yhdeksi markkinoiden hiljaisimmista nastarenkaista. Nankang SW-8:ssa yhdistyvätkin erinomainen hiljainen ajomukavuus, suuren nastamäärän tuoma huippuluokan jääpito, ja uuden kitkanastaseoksen tuoma mainio lumipito.

Taiwanilainen Nankang on Aasian vanhimpia ja perinteikkäimpiä rengasvalmistajia, jonka tietotaito ja teknologia ovat alansa huippua. Nankangilla on vahvaa kokemusta pohjoismaihin suunniteltujen talvirenkaiden valmistuksesta ja laadukkaat Nankang-talvirenkaat ovatkin saavuttaneet hyviä arvosteluja myös rengaslehdistössä.

DOT 2022-2024.

Nopeusluokka: T = 190 km/h.

Load Index (LI) - renkaan maksimikuorma: 95 = 690 kg.

Renkaat maksetaan ensin tilillemme, minkä jälkeen posti tuo renkaat kotiisi ilmaiseksi parissa päivässä tai tilataan verkkokaupastamme www.autokangas.fi .

Nämä renkaat on toistaiseksi loppu, mutta niitä tulee lisää viimeistään syksyllä 2024.

Meiltä löytyy melkein kaikki muutkin koot ja merkit edullisesti, joten kysy tai katso verkkokaupastamme www.autokangas.fi !