Jari Selin
Torin käyttäjä elokuusta 2013
Ilmoittajan kaikki ilmoitukset (15)
Satakunta
Nakkila, Nakkila Keskus
ASA 3300 Studiotrio
  • ASA 3300 Studiotrio
  • ASA 3300 Studiotrio
  • ASA 3300 Studiotrio
88€ 99€

ASA 3300 Studiotrio

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 8 kesäkuuta 08:45
Kunto: -
Toimitustapa:
Lähetys
Toimitus helposti Tori-pakettina
Kun kaupat on sovittu, kerro myyjälle vastaanotatko tuotteen mieluiten Postin pakettiautomaattiin, toimipisteeseen vai kotiinkuljetettuna. Lue lisää »
Lähetä
Tori-paketti
Lisätiedot
Kotimainen klassikko 70/80-lukujen taitteesta, laadukkaista komponenteista kasattu ja varmasti yksi aikansa parhaista yhdistelmistä.

Tämä yksilö on ulkoisesti harvinaisen hyvin säilynyt ja täydessä toimintakunnossa kasettisoitinta lukuun ottamatta. Virtalähde juuri huollettu (5x3300uF/50V elkot) ja potikat/kytkimet putsattu ja voideltu. Myös levysoittimen mekaniikka voideltu ja herkistelty.

Miinuksena tuo toimimaton kasettidekki ja joitakin pimeitä valoja (virta, strobo). Itse en laske tuolle dekille niin suurta painoarvoa että lähtisin sitä penkomaan, jos intoa seuraavalla riittää niin senkin saa luultavasti kuntoon.

Levysoitin on siis Dualin valmistetta ja rasiana Shure75 ehjällä neulalla, tuo on edelleen asiallinen tuote ja kestävyydeltään omaa luokkaansa.

Tämän myyn yksinkertaisesti tilan puutteen vuoksi, mielellään nouto ja silloin tietenkin mahdollisuus testata toimivuus ennen ostopäätöstä.