Timo Kivimäki
Torin käyttäjä tammikuusta 2015
Ilmoittajan kaikki ilmoitukset (107)
Satakunta
Rauma, Merirauma-Kappelinluhta | Kartta
Aallotettu ruostumaton putki
  • Aallotettu ruostumaton putki
  • Kartta
4 €

Aallotettu ruostumaton putki

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 13 toukokuuta 18:06
Myydään ruostumatonta AISI316L (haponkestävää) aallotettua (haitari) putkea. Koko DN16, ulkohalkaisija 21,4mm +-0,25mm, sisähalkaisija 16,6mm. Putkea voi käyttää mm. aurinkokeräimen lämmönsiirtonesteen putkena, mutta myös monessa muussa paikassa esim. olutvierteen jäähdytys spiraalissa. Putki on ilman eristettä. Myydään metritavarana 4,0euroa/m. Esimerkiksi 10 metrin pätkä 40€.

Tätä putkea myydään esimerkiksi Saksassa valtavat määrät, joten laadun suhteen ei tarvitse olla huolissaan. Olen itsekin myynyt putkea usealle asiakkaalle ilman yhtään negatiivista palautetta. Minulla on paljon myös yritysasiakkaita.

HUOM!! Vastaavat putket ovat yleisesti yli 10euroa/metri, tämä siis vain4,0 euroa/m. Hyvälaatuinen putki johon materiaalitodistus saatavilla.

Saatavilla myös sopivat liitinmutterit ja putken pään kaulustukseen sopiva lyöntityökalu. Myös todella laadukasta EPDM (Aeroflex)(Euroopan halvimmalla hinnalla) ja NBR (Rubaflex) eristettä saatavilla suoraan maahantuojalta. Saat virallisen laskun ja kuitin.

Ilmoittajan toimitustavat