ElaProof Primer 10 L
  • ElaProof Primer 10 L
47 €

ElaProof Primer 10 L

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 10 kesäkuuta 10:51
Toimitustapa:
Lähetys
Lisätiedot
Nyt 25% alennus verkkokaupasta koodilla: tori25

Pohjustusaine huokoisille pinnoille käytettäväksi ElaProof-pinnoitteiden kanssa
Työohje:
Vesiohenteinen pohjustusaine tartunnan parantamiseen ja huokosten tukkimiseen ennen ElaProof-pinnoitusta sisä- ja ulkokäyttöön. Ennen primerin levitystä alustasta poistetaan lika, rasva, pöly ja muu irtoava aines sekä alusta puhdistetaan vanhoista maali- ja pintakerroksista. Käyttölämpötila: (ilma ja pinta) yli +5 astetta. Pohjustusaine levitetään ohueksi tasaiseksi kerrokseksi siten, että kaikki aine imeytyy pintaan eikä siihen synny lammikoita. Vain yksi käsittelykerta. Työvälineet: tela, pensseli tai ruisku. Työvälineet puhdistetaan vedellä. Kuivumisaika: 1-4 h olosuhteista ja alustasta riippuen. Menekki: Riippuu alustan karheudesta ja huokoisuudesta, tyypillisesti 0,05 - 0,5 l / m2 (vedellä ohennettua pohjustusainetta).

Käyttökohteet:
Huokoiset pinnat kuten uudet tai vanhat betonipinnat, mineriitti, rapatut pinnat ja kipsi.

Sekoitussuhde:
1 osa pohjustusainetta ja 2 osaa vettä (1:2)

Varastointi:
Avattu astia tulee sulkea huolellisesti. Tuote säilyy käyttökelpoisena parasta ennen päiväykseen asti (katso päiväys purkin kyljestä). Tuote on suojattava pakkaselta ja suoralta auringon paisteelta.
Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Huomio:
EUH 208 Sisältää 5-Kloori-2-metyyli-2H-isotiatsol-3-onin EY nro. 247-500-7 ja 2-metyyli-2H- isotiatsol-3-onin EY nro. 220-239-6 (3:1) seos. Voi aiheuttaa allergisen reaktion.