KAUPPA
Eurovac kontti-imuri
  • Eurovac kontti-imuri
  • Eurovac kontti-imuri
  • Eurovac kontti-imuri
  • Eurovac kontti-imuri
  • Eurovac kontti-imuri
  • Eurovac kontti-imuri

Eurovac kontti-imuri

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 6 kesäkuuta 14:49
Vuosimalli: - Käyttötunnit: -
Toimituskulut: -
Lisätiedot
Eurovac kontti-imurit ovat erittäin suuritehoisia imuyksiköitä, jotka valmistetaan asiakkaan toivomusten ja käyttötarkoituksen asettamien vaatimusten mukaan.
Eurovac suurtehoimuri on kustannustehokas ratkaisu verrattuna perinteiseen imuautoon, koska kontti-imurit ovat varustettuja omalla dieselmoottorilla ja näin ollen niitä voidaan käyttää ilman kuorma-autoa. Moottoriteho on 155 kW. Eurovac kontti-imureita voidaan käyttää myös rakennustöiden aikaisena keskusimurina.
Suodatinyksikkö on varustettu jousikehikkoisilla letkusuodattimilla ja suodattimien yhteissuodatuspinta-ala on 30 m². Suodattimien puhdistus tapahtuu automaattisesti vastaimuperiaatteella. Kaikki kontti-imurit ovat vakiona varustettu USG,C -luokitetulla suodatuksella ja tarvittaessa on saatavissa HEPA 13 -suodatus. Kontti voidaan varustaa roskasäiliön hydraulisella avauksella.
Eurovac kontti-imureita voidaan käyttää märän ja kuivan roskan imuroitiin. Tavallisia käyttökohteita ovat rakennus- ja purkujätteiden imurointi, sekä tuhkan imurointi lämpökeskuksissa ja jätteenpolttolaitoksissa.
Esimerkkejä imuroitavista materiaaleista: rakennus- ja purkujätteet, hiekka, sepeli, multa, villat, betoni, tiilimurska, pöly, lecasora, tuhka, teräshiekka jne.
Eurovac-suurtehoimurit räätälöidään aina asiakkaan ja käyttökohteen asettamien vaatimusten mukaan, joten taulukoiden tekniset tiedot ovat suuntaa antavia

Lisätietoja:
Teho: 155 kW
Alipaine: 600 mbar
Ilmavirtaus: 5000 m³/h
Suodatin: 30 m²
Säiliö: Karkea 16,7 m³ & hieno 4,7 m³
Paino: n. 10000 kg
Äänitaso: 95 dB