Pasi Grönberg
Torin käyttäjä elokuusta 2014
Ilmoittajan kaikki ilmoitukset (2)
Satakunta
Pori, Vähärauma
350 €/vko

Hobby 650 ja Hobby 500

Vuosimalli: 2004 Ilmoitus jätetty: 21 maaliskuuta 09:36
Korimalli: - Alusta: -
Mittarilukema: - Ilmoitustyyppi: Vuokrataan
Vaihteisto: Ajoneuvovero: -
Käyttövoima: - Polttoainekulut: -
Vuodepaikkoja: 6
Lisätiedot
Vuokrataan oman käytön ohella kahta siistiä ja laadukasta matkailuvaunua 650 KMFE EXCLUSIVE ja 500 KMFE EXCELLENT. Vaunut on huollettu säännöllisesti ja ovat hyvin varusteltuja. Molempiin vaunuihin on tehty kosteusmittaukset, joiden perusteella vaunut ovat kuivia.

Ei lemmikkieläimiä kiitos. Asuntovaunujamme ei vuokrata Suomen rajojen ulkopuolelle.

Hobby 500 KMFE EXCELLENT Vuosimalli 2004

Hobby 500 on kompakti ja kevyt käsiteltävä yksiakselinen asuntovaunu. Tässä vaunussa on makuupaikat 6 henkilölle. Etupäässä on kiinteä parisänky ja keskellä vastakkain istuttava pöytäryhmä, josta saa tehtyä lisävuoteen kahdelle aikuiselle. Takana on kerrossänky poikittain, joka on perheen pienimmille suosittu paikka. Kerrossängyn alapedistä saa nostamalla liitutaulun. Vaunun oma paino on 1100 ja kokonaispaino on 1350 kg, eli vaunua voi vetää melkein millä vaan perushenkilöautolla.

Vaunun etukulmassa on kasetti-wc suihkulla ja wc:n ulkopuolella parisängyn vieressä upea peilikaappi pesualtaalla. Keittiö on varusteltu integroidulla mikrolla, kaasuliedellä, pesualtaalla ja jääkaapilla joka toimii kaasulla ja sähköllä.

Vaunussa on 45 litran sisään rakennettu käyttövesisäiliö, johon voi lisätä veden ulkoa. Vaunussa on uusi LED-TV kääntyvällä telineellä, joten sitä voi katsoa sohvalta tai parisängyltä.

Hobby 500:ssa on sähköllä ja kaasulla toimiva ilman lämmitysjärjestelmä (Trumatic). Kolme avattavaa isoa kattoluukkua, jotka tuovat valoa vaunuun. Tämä vaunu on esim. ensikertalaiselle hyvä ratkaisu. Ihanteellinen perhevaunu mutta kuitenkin sopii hyvin myös pariskunnalle.

Hobby 650 KMFE EXCLUSIVE Vuosimalli 2000

Hobby650 on tilava perhevaunu, jonka kokonaispituus on 8.42m ja sisäpituus 6.50m ja sisäleveys 2.30m. Vaunun oma paino on 1510 kg ja kokonaispaino on 1900 kg. Vaunun etupäässä on tilava parisänky ja keskellä U-mallinen sohvaryhmä, josta saa tehtyä lisävuoteen kahdelle aikuiselle. Vaunun takapäässä on lasten huone kerrossängyllä. Kerrossänkyyn mahtuu myös aikuiset nukkumaan. Vaunuun mahtuu kokonaisuudessaan nukkumaan noin 7 aikuista.

Vaunun etukulmassa on kasetti wc suihkulla ja wc:n ulkopuolella parisängyn vieressä upea peilikaappi pesualtaalla. Keittiö on varusteltu integroidulla mikrolla, kaasuliedellä, pesualtaalla ja jääkaapilla joka toimii kaasulla ja sähköllä.

Vaunussa on 45 litran sisään rakennettu käyttövesisäiliö, johon voi lisätä veden ulkoa. Vaunussa on uusi LED-TV kääntyvällä telineellä, joten sitä voi katsoa sohvalta tai parisängyltä.

Hobbyssa on sähköllä ja kaasulla toimiva vesikiertoinen lämmitys ja sähköllä toimiva lattialämmitys. Kolme avattavaa isoa kattoluukkua, jotka tuovat valoa vaunuun.

Molempien vaunujen vuokrahinnat 2021:

toukokuu 350 / viikko + lisäpäivä 90 (vkl. 250)

kesäkuu 500 / viikko + lisäpäivä 90 (vkl 300)

24-27.6.2021 (juhannus) 500 ei vkl. vuokrausta

heinäkuu 600 / viikko + lisäpäivä 90 ei vkl. vuokrausta

elokuu-lokakuu 350 / viikko + lisäpäivä 90 (vkl. 250)

Erilliset päivähinnat sopimuksen mukaan.

Vaunun saa varattua, kun varausmaksu 200 on maksettuna vuokraajan tilille. Varausmaksun saa takaisin, jos vaunun varauksen peruuttaa 30 päivää ennen vuokrauksen alkua. Muutoin varausmaksu jää vuokraajalle täyttämään vuokrauksen peruuttamisesta aiheutuneet kulut.

Vuokran maksu vaunua haettaessa käteisellä.

Vuokraajan on esitettävä kuvallinen henkilökortti esim. ajokortti vaunua noudettaessa.

Mikäli seuraava viikko on vielä keskiviikkona vapaana, on voimassa erikoistarjous seuraavasta viikosta.

Viikonloppuvuokraus on mahdollista myös sesonkiviikkoina, mikäli vaunu on vapaana vielä keskiviikkona. Kannattaa siis seurata tilannetta.

Ota yhteyttä rohkeasti ja kysy vuokrausaikaa ja hintaa

tarvitsemallesi ajalle.

sähköposti: gronbergpasi(at)gmail.com

puh: 044-5004811
Tekniset tiedot
Käyttöönotto: - Korimalli: -
Katsastettu: - Väri: -
Vetotapa: - Ovien lkm: -
Moottoritilavuus: - Henkilömäärä: -
Teho: - Pituus: -
Vääntö: - Huippunopeus: -
Korkeus: - Kiihtyvyys (0-100): -
Leveys: - Vetomassa jarruin: -
Omamassa: - Kokonaismassa: -