Heini Laaksonen
Torin käyttäjä huhtikuusta 2015
Satakunta
Eurajoki, Eurajoki Keskus

Koti aikuiselle koiralle

Ostetaan. Ilmoittaja: Heini Laaksonen. Ilmoitus jätetty 29 marraskuuta 19:09.
Tyyppi: Koirat, Ostetaan
Sijainti: Satakunta - Eurajoki, Eurajoki Keskus
Hei!

Toisen koiramme menehdyttyä, laumassamme on aikuisen koiran mentävä aukko. Etsimme aikuista narttua tai leikattua urosta, mielellään yli kolmevuotiasta ja alle 30 kiloista. Tempperamentiltaan koiran tulee olla rauhallinen, koska perheessä on jo yksi vilkas koira. Koiran tulee olla sisäsiisti ja yksinoloon tottunut (n. 6h/pvä). Kissojen tulee olla sen mielestä kivoja, vähintään siedettäviä. Turkin laadulla, koiran rodulla tai roduttomuudella ei ole suurta merkitystä.

Perheeseemme kuuluvat alakouluikäiset lapset, viisikiloinen 1,5-v narttukoira ja kaksi kissaa. Asumme Eurajoella omakotitalossa, jossa on aidattu piha. Lenkkeilemme päivittäin ja teemme viikoittain myös metsälenkkejä. Minulla on aikaisempaa kokemusta aikuisena kotia vaihtaneista koirista ja tarjolla on koiralle hyvä loppuelämän koti.

Kerro koirastasi mieluiten ensin sähköpostitse. Minua kiinnostaa tietää koiran perustietojen lisäksi, miksi olet luopumassa koirasta, missä koira tällä hetkellä asuu sekä mikä on toivomasi kauppahinta.