Reija
Satakunta
Huittinen, Huittinen Keskus | Kartta
Loistava Stokken kantoreppu
  • Loistava Stokken kantoreppu
  • Loistava Stokken kantoreppu
  • Kartta
60 €

Loistava Stokken kantoreppu

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 24 lokakuuta 11:32
Myydään tarpeettomaksi käynyt, erittäin hyväkuntoinen ja monikäyttöinen Stokken kantoreppu erikseen ostetulla lisäosalla (maksoivat yht.159eur) Repussa voi kantaa kolmessa eri asennossa. Vauvan kasvot kantajaan päin, kasvot eteen päin ja isommaksi kasvettuaan lasta voi kantaa selän puolella repussa. Vaellus yms. onnistuu helposti isommankin lapsen kanssa, koska niskatuen ansiosta lapsi pystyy nukkumaan myös selässä ollessaan.

Kokeilin itse useita eri kantoreppuja ja totesin Stokken ylivoimaisesti parhaaksi! Reppu tukee oikeista paikoista eikä paina, joten lapsen kantaminen ei rasita kantajaa. Istuu hyvin isommallekin kantajalle säätöjen vuoksi.

Tarkemmat tiedot repusta otettu Stokken sivuilta:
Tukeva lantiovyö ja hyvä tuki hartioille.

MyCarrier reppu kasvaa lapsen mukana. Sekä lapsi että kantaja tuntevat olonsa mukavaksi. Hyvät säätöominaisuudet, ja hyvä suunnittelu takaavat, että repussa on mukava kantaa isompaakin lasta.

Lapsen jalat, lantio ja selkä ovat oikeassa ergonomisessa asennossa kaikissa kantoasennoissa. Repun materiaali on pehmeää puuvillaa, joka on mukava vauvan iholle.

Kantoasennot:
Lapsi edessä, kasvot kantajaan päin: Soveltuu noin 1 kk eteenpäin, kun lapsi on vähintään 3,5 kg ja 53 cm. Lapsi on ergonomisesti optimaalisessa asennossa. Leveä istuma-asento ja hyvä, ergonominen tuki selälle, pakaroille ja reisille.

Lapsi edessä, kasvot eteenpäin: Kun lapsi pystyy kannattelemaan päätään. Kasvot eteenpäin kantamista ei suositella pitkiä aikoja kerrallaan, 15 minuuttia kerrallaan riittää.

Materiaali: Puuvilla. Öko-Tex Standardin 100 mukaan sertifioidut kankaat, jotka ovat turvalliset vauvan herkälle iholle (ei kemikaaleja).