Melchior Vanguard Sport
  • Melchior Vanguard Sport
  • Melchior Vanguard Sport
  • Melchior Vanguard Sport
  • Melchior Vanguard Sport
350 €

Melchior Vanguard Sport

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 24 syyskuuta 13:31
Rengastyyppi: Muut Leveys: -
Keskireiän halkaisija: 66,6 mm Profiili: -
Pulttijako: - Tuumakoko: 16"
Lisätiedot
Elegantti ja urheilullinen Vanguard Sport -vanne viimeistelee tyylikkäästi M-B autosi. Laadukkaan vanteen näyttävät kaksoispuolat ja voimakkaat pokkaukset korostavat autosi arvokasta ulkonäköä.

ET (43) mitoitettu erityisesti uuteen C-sarjaan (204).

Samaa vannetta löytyy myös ET 37:llä samaan hintaan!

Maalattu vanne soveltuu erinomaisesti myös talvikäyttöön.
Tämän vanteen pultinreiät ovat pallokartioiset, kuten alkuperäisissä vanteissakin. Voit siis käyttää autosi alkuperäisiä pallokantaisia aluvannepultteja tai tilata meiltä uudet. Edullinen hinta ei sisällä pultteja.

Melchior-vanteet on suunniteltu erityisesti M-B-autoihin. Melchior-vanteisiin käyvät mainiosti myös autosi alkuperäiset Mercedes-Benz-keskimerkit. Voit halutessasi tilata alkuperäiset Mercedes-Benz-keskimerkit myös meiltä. Vanne ei ole autonvalmistajan alkuperäinen vanne, vaan autoon yhteensopiva tuote. Melchior ei ole Daimler AG:n tuotemerkki tai tuote, vaan itsenäinen riippumaton vannevalmistaja. Melchiorin ja Daimler AG:n välillä ei ole kaupallista tai sopimuksellista yhteyttä.

Löytyy myös Melchior Vanguard Classic 7,5x16 ET 37 -vannetta hintaan 450e sarja kotiin toimitettuna (toinen kuva) ja sitä vannetta löytyy myös mustana hintaan 480e sarja kotiin toimitettuna (kolmas kuva).
Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja