KAUPPA
Musiikkiliike Musatalo

Kaupan kaikki ilmoitukset (133)

Keskuskatu 38
38700 Kankaanpää
Vapaa-aika ja harrastukset, Musiikki ja soittimet
http://www.musatalo.fi/

SHURE MVL solmiomikrofoni mobiiliin
79 €

SHURE MVL solmiomikrofoni mobiiliin

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 1 elokuuta 12:34
Lisätiedot
SHURE MVL solmiomikrofoni mobiiliin

Shure Motiv MVL, solmiomikrofoni

Shure MOTIV™-sarjan tuotteet on suunniteltu erittäin liikkuvaan käyttöön ja Plug-and-Play -äänittämiseen suoraan iOS, Mac tai PC -liitettävyyden kautta. Tuotteet ovat äärimmäisen helppoja käyttää ja suorituskyky on korkeaa tasoa, kuten Shurelta on lupa odottaa

Shure Motiv MVL on pallokuvioinen solmiomikrofoni, joka on varustettu 3,5 mm liittimellä. Voidaan kytkeä suoraan iPhoneen. Näppärä ja helppo tapa poimia puheita, haastatteluja jne. Voit käyttää apuna Shureplus MOTIV appsia tai muuta digialustaa. Tuulisuoja, kantopussi ja kiinnitysklipsi tulevat mukana.

ShurePlus™ MOTIV™ -mobiilisovelluksella toteutat laadukkaat tallennukset millä tahansa Applen Lightning®-tuotteella. Intuitiivinen MOTIV-äppi on ladattu täyteen järkeviä ominaisuuksia, jotka tulevat tarpeen äänittäessä tien päällä. Sovellus tarjoaa täyden hallinnan

MV88-mikrofonille, ja sen avulla toteutat 24-bit/48kHz WAV-tallenteet kaikilla MOTIV-tuotteilla. Viisi valittavaa DSP-asetusta takaavat ammattitason lopputulokset oli kyseessä musiikin, tehosteiden, haastattelujen tai videon tallennus. Voit säätää tulotasoa reaaliajassa ja kompressiota, taajuuskorjainta ja stereokuvan leveyttä tarpeen mukaan. Tarkka mittarointi, tuulen suhinan vaimennin ja vas/oik-kanavien vaihto viimeistelevät työkaluarsenaalin.

Sovellus on ilmainen (ladattavissa Apple App Storesta), ja mahdollistaa myös tallenteiden jakamisen sähköpostilla ja tekstiviesteillä.
Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja