KAUPPA
Kodintekniikka Mattila Oy - Konepiste Mattila

Kaupan kaikki ilmoitukset (1874)

Siltalankatu 5
29200 Harjavalta
Ajoneuvot ja koneet, Moto

Scania Heater Solutions DIR-1700 infrapunalämmitin
  • Scania Heater Solutions DIR-1700 infrapunalämmitin
  • Scania Heater Solutions DIR-1700 infrapunalämmitin
  • Scania Heater Solutions DIR-1700 infrapunalämmitin
  • Scania Heater Solutions DIR-1700 infrapunalämmitin
1 480 €

Scania Heater Solutions DIR-1700 infrapunalämmitin

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 23 lokakuuta 12:13
Kunto: -
Lisätiedot
Scania Heater Solutions DIR-1700 polttoainekäyttöinen infrapunalämmitin
Tehokas 18,6kw polttoainekäyttöinen infrapunalämmitin suurille, noin 110m2 tiloille. Hajuton, vähäpäästöinen ja turvallinen käyttää.
Turvallisuus:
- Liekkivahti, ylikuumenemissuoja, ylijännitesuoja, kaatumistunnistin, sisätilan lämpötunnistin, moottorin pyrimistunnistin

Tekniset tiedot:
- Lämmitysteho: 18,6kW
- Lämmitettävä alue: 110m²
- Polttoaineet: Diesel- tai polttoöljy sekä valopetrooli
- Polttoainetankin tilavuus: 45 litraa
- Kulutus: 1,7 l/h
- Paino kuivana:
- Virrankulutus: sytytys 70W, jatkuva 50W
- Jännite: 230V / 50 Hz
- Mitat (L x S x K): 123,5 x 32 x 112cm
- Käyttöaika: 25-27 tuntia
Takuu: 1 vuosi
Scania Heater Solutions Diesel -Infrapunalämmittimen tuottama infrapunasäteily lämmittää lämmitysalueella olevan kiinteän materiaalin, joka toimii lämpöä tasaavana ja varastoivana materiaalina. Tilassa olevista materiaaleista lämpö siirtyy tasaisesti ja miellyttävästi ympäröivään tilaan. Scania Heater Solutions -lämmittimien lämpö ei ole milloinkaan liian kuumaa. Moniosainen ja erittäin tehokas paloprosessi, sekä tarkasti ohjattu polttoainesyöttö varmistavat, ettei ilmaan pääse epämiellyttäviä hajuja tai häkää. Scania Heater Solutions -lämmittimet eivät tarvitse palokaasujen poistohormia, mikäli lämmitettävän tilan ilmanvaihto on riittävä ja oikein toteutettu. Henkilöturvallisuuden varmistamiseksi suositellaan asuintilojen lämmityksessä käytettäväksi palokaasut ulos johtavaa hormia.
Scania Heater Solutions -lämmittimet on testautettu saksalaisen TÜVin laboratorioissa ja niille on myönnetty EU:n asetukset täyttävän standardin mukainen sertifikaatti.
Erityisen hyvin Scania Heater Solutions -diesel-infrapunalämmittimet soveltuvat kohteisiin, joissa tarvitaan nopeaa ja tehokasta lämmitystä. Lämmittimen edut ja ominaisuudet on huomattu varsinkin ammattikäytössä ja ne ovat suosittuja rakennustyömailla, teollisuushalleissa, terasseilla ja pressuhalleissa.