Marianna Ojala
Satakunta
Kokemäki, Korkeaoja
Siperianhusky 3v narttu
  • Siperianhusky 3v narttu
  • Siperianhusky 3v narttu
  • Siperianhusky 3v narttu
  • Siperianhusky 3v narttu
  • Siperianhusky 3v narttu
300 €

Siperianhusky 3v narttu

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 24 toukokuuta 08:54
Toimitustapa:
Nouto
Tavoita kauppakumppanit läpi Suomen
Mikä on Toripaketti?
Lisätiedot
Mahdollisesti täydellisen kodin tullessa vastaan, suunnittelee muuttoa 3 vuotias pienen ponin kokoinen sterkkaamaton siperianhuskynarttu Havu.
https://jalostus.kennelliitto.fi/frmKoira.aspx?RekNo=FI29311/17&R=270

Havu on jääräpäinen ja omanarvontunteva rakkauskone, joka murtaa herkästi nenän uuteen ihmiseen tutustuessaan. Asuu pääasiassa tarhassa, mutta tottunut olemaan myös sisällä palvelijoidensa ollessa kotona. Rakastaa puuhailla ihmisensä kanssa kaikenlaista ja on hyvin älykäs ja kiva koira ihmisten kanssa!

Laumassa Havu on haastavampi. Rakastaa laumani uroksia ja tulee niiden kanssa hyvin toimeen, mutta narttujen kanssa pääsi nuorempana riitautumaan, eikä välit ole enää vanhemmiten parantuneet. Ainoaksi koiraksi en Havua myy sillä rakastaa koiraseuraa, mutta pienempi lauma kivalla uroskaverilla taikka useammalla olisi varmasti Havulle mieluisin. Havu on raju leikkijä, joten koirakaverin olisi hyvä sietää kovempaakin menoa, sekä osata kertoa kun riittää.

Havu on ollut lupaavan oloinen myös valjakkohommissa. Uuden kodin tulisi olla tietoinen arktisen vetokoiran tarpeesta harrastaa rodunomaista toimintaa, ja olla kiinnostunut vetolajeista jossain muodossa. Ei haittaa vaikkei uudessa kodissa olisi valjakkoa, Havu sopisi varmasti ihan hyvin myös esim. koirajuoksuun.

Ei sohvaperunaksi vaan aktiiviseen kotiin, jolla tarjota vetoharrastusta edes jossain muodossa. EI KISSATALOUTEEN tai kotiin jossa pikkukoiria. Ei ainoaksi koiraksi. Ei JALOSTUKSEEN!

Uuden omistajan toivoisin olevan halukas pitämään yhteyttä, ja mieluiten myisin koiran lähelle, niin että sitä pääsisi myös katsomaan joskus.

Koiran hinta neuvoteltavissa sterilointia vastaan!

Vastaan lisäkysymyksiin mieluiten whatsappissa +358 440 181 093
Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja