KAUPPA
Stiga raivaussaha sbc 646 dx
  • Stiga raivaussaha sbc 646 dx
449 €

Stiga raivaussaha sbc 646 dx

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 28 toukokuuta 12:58
Kunto: -
Vuosimalli: - Käyttötunnit: -
Toimituskulut: -
Lisätiedot
SISÄLTÄÄ: Raivaus terän ja + siimapään ja sektorisuojan +valjaat
Raivaussaha, jonka voimanlähteenä on 44,8 cc kaksitahtipolttomoottori. Laitteessa on suora, vahvistettu runkoputki, raivurikahva ja 45 cm leikkuuleveys. Varustettu uudella digitaalinäytöllä.
checkVOIMANLÄHTEENÄ 44,8 CC POLTTOMOOTTORI
checkEEM (ELECTRONIC ENGINE MANAGEMENT) MOOTTORITEKNOLOGIA MOOTTORIN HELPPOON KÄYNNISTÄMISEEN MISSÄ TAHANSA OLOSUHTEISSA
checkUUSI DIGITAALINÄYTTÖ NÄYTTÄÄ KAIKKI AVAINTOIMINNOT JA HÄLYTTÄÄ HUOLLOSTA
check45 CM LEIKKUULEVEYDEN ANSIOSTA VOIT KÄSITELLÄ PITKÄÄ JA VILLIINTYNYTTÄ RUOHIKKOA
checkVAHVISTETTU SUORA RUNKOPUTKI
checkRAIVURIKAHVASTO
STIGA SBC 646 DX on tehokas raivaussaha, varustettu 44,8 cc kaksitahtipolttomoottorilla ja 45 cm leikkuuleveydellä. Innovatiivinen moottoriteknologia EEM (Electronic Engine Management) tekee käynnistyksen helpoksi. Moottorin energiankulutus on vähäistä, minkä johdosta moottorin kuluminen on vähäisempää pidentäen näin moottorin käyttöikää. Vahvistettu rakenne ja hyvin tasapainotettu moottori vähentävät tärinää ja varmistavat käyttömukavuuden pidemmissäkin työskentelyjaksoissa. Ergonomisen raivurikahvaston ansiosta raivaussahan käyttö on mukavaa ja hallittua kaikissa työskentelyoloissa. Aisassa oleva uusi digitaalinäyttö näyttää kaiken tarvittavan tiedon työstä sekä muistuttaa huollosta. Raivaussahan mukana toimitetaan metallinen kolmihampainen ruohikkoterä sekä viimeisimmän sukupolven Tap&Go-kaksoissiimapää, joka vapauttaa siimaa nopeasti, kun sillä napautetaan maata.