KAUPPA
2 289 €

Traktorihaketin bx42r hydraulisella syötöllä

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 11 helmikuuta 21:04
Vuosimalli: - Käyttötunnit: -
Toimituskulut: -
Lisätiedot
Uusi traktorihaketin hydraulisilla syöttörullilla. Tästä juuri vaivattomammaksi ei hakettaminen muutu. Syöttörullat hoitavat oksien syöttämisen terille, jolloin käyttäjän tehtäväksi jää vain asettaa oksat syöttösuppiloon.
Tähän tuotteeseen toimituskulut alkaen 64

Täydellinen oksahaketin siivoamaan puiden harvennuksista syntyvät oksasavotat nopeasti ja vaivattomasti. Tuotettu hake on täydellistä käytettäväksi puiden ja pensaiden juurilla, hakelämmityksessä tai monessa muussa käyttötarkoituksessa.

BX42R traktorihaketin on rakennettu kestämään. Suuri vauhtipyörä ja veitsenterävät leikkuuterät varmistavat vaivattoman käytön järeimpienkin oksien kohdalla. Hakettimen leikkuuterät ovat käännettävissä eli käytettävissä heti uudelleen ilman väliteroitusta tai terän vaihtoa.

Hydraulisesti toimivat tuplasyöttörulla avittavat kaikenmalliset oksat vaivattomasti leikkuuterille. Käyttäjän ei siis tarvitse työntää tai asettaa oksia loppuun asti vaan ainoastaan pudottaa oksat syöttörullille. Tämä säästää aikaa ja energiaa.

Lopputuotteena syntyvä hake on helposti ohjattavissa kärryyn tai muuhun haluttuun paikkaan, korkean syöttösuppilon avulla. Suppilo säätyy 360 astetta ympäriinsä ja etäisyys on myös säädettävissä suppilon yläpäästä.

Maksimi oksan koko 100 mm
Syöttöaukon alapää 10 x 25 cm
Vauhtipyörässä 4 kpl leikkuuteriä
Vauhtipyörän halkaisija 64 cm
Hydraulinen syöttö kahdella syöttörullalla
Syöttöaukon suuaukon koko 50 x 50 cm
Ulosheittotorvi säädettävissä 360 astetta
Ulosheittotorven korkeus 152 cm
Hakettimen paino 315 kg
Suositeltu traktorin teho väh. 18-30 hv