KAUPPA
Kodintekniikka Mattila Oy - Konepiste Mattila

Kaupan kaikki ilmoitukset (1815)

Siltakatu 2
29200 Harjavalta
Ajoneuvot ja koneet, Moto

Windy 4 monoblock ilmastointilaite rivi/kerrostalo
  • Windy 4 monoblock ilmastointilaite rivi/kerrostalo
  • Windy 4 monoblock ilmastointilaite rivi/kerrostalo
1 290 €

Windy 4 monoblock ilmastointilaite rivi/kerrostalo

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 21 maaliskuuta 18:06
Kunto: -
Lisätiedot
Erinomainen valinta rivi- ja kerrostaloyhtiöihin käy tietysti omakotitaloonkin ILMALÄMPÖPUMPPU.

Ilmastointilaite, jossa ei erillistä ulkoyksikköä. Helppo asennus, ei tarvitse kylmälupaa!

RAHTI VAPAASTI SUOMI

Windy 4 on hiljainen ja tehokas viilennin, jossa yhdistyvät kompakti design ja erinomainen suorituskyky. Windy on markkinoiden ensimmäinen ja ainoa viilennin, jossa ei ole erillistä ulkoyksikköä ja vain yksi läpivienti ilmanvaihtoa varten. Windy on optimaalinen valinta varsinkin kerros- ja rivitalokohteisiin, mutta se sopii hyvin myös omakotitaloihin. Kun ulkoyksikköä ei ole, siitä ei tule naapuria häiritsevää ääntä eikä se rumenna julkisivua. Ulkoseinään tulee vain yksi 152 mm ritiläaukko.

Helppo asennus, ei kylmälupia

Windy ilmastointilaite asennetaan tekemällä ulkoseinään yksi reikä, jonka jälkeen seinään kiinnitetään asennuslevy, kone ripustetaan paikoilleen, pistoke laitetaan seinään ja Windy ilmastointilaite on toiminnassa. Enää ei siis tarvitse huolehtia mihin ulkoyksikkö asennetaan, miten putkivedot tehdään ja peitetään, eikä välittää kylmätöistä. Monikerroseristettyjen komponenttien ja kompressorin tuplaeristyksen ansiosta Windy ilmastointilaite on hiljainen, joten se voidaan asentaa monenlaisiin tiloihin. Asentaminen on nopeaa ja helppoa, sillä erillistä ulkoyksikköä ei ole. Windy voidaan asentaa sekä seinälle että lattialle, erillistä poistoputkea kondenssivedelle ei tarvita. Windyn asentamiseen ei tarvita kylmälupia ja se sähköistetään kytkemällä pistotulppa pistorasiaan.

Helppo käyttää

Ilmastointilaitteen käyttö on helppoa laitteessa olevalla kosketuspaneelin avulla. Merkkivalot ilmaisevat selkeästi laitteen tilan. Viilennyksen lisäksi laitteessa on ohjelmat kosteuden poistolle ja tuuletukselle
Viilennettävän tilan koko: 73-78 m3
Jäähdytysteho: 2,44 kW
Jännite: 220-240 V
Taajuus: 50 Hz
Ottoteho: 890 W
Äänitehotaso: 37-47 dBA
Mitat: 540 x 630 x 290 mm
Paino: 32 kg
Kylmäaine: R410 A
EER (jäähdytys): 2,73
Energialuokka: A
Valmistettu 100% Italiassa
Takuu 2 vuotta