KAUPPA
Niko Fager Toimitusjohtaja 0504088803
Toni Fager Toimitusjohtaja / Autot 045 1823655
autot ja muut vehkeet rahaksi
  • autot ja muut vehkeet rahaksi

autot ja muut vehkeet rahaksi

Tyyppi: Ostetaan
Ajoneuvovero: €/vuosi

Vuotuinen ajoneuvovero koostuu perusverosta ( €) ja käyttövoimaverosta ( €). Laskettu tämän auton käyttöönottopäivän, kokonaismassan ja käyttövoiman perusteella.

Huomioithan, että ajoneuvoverolaskuri on suuntaa-antava eikä välttämättä vastaa todellista arvoa. Todellisen ajoneuvoverotiedon voit saada ottamalla yhteyttä ilmoituksen jättäjään.
Polttoainekustannukset: 0 €/vuosi (0 km)

Kustannus perustuu Autoliiton tekemään arvioon vuotuisista keskiarvokilometreistä, tämän auton keskikulutukseen ja arvioon polttoaineen keskihinnasta. Keskihintana on .
Lisätiedot
Ostetaan moottorillisia ajoneuvoja vehkeitä auto traktori työkone tarjoa rohkeasti.
soita, tekstaa, wazzup tai sähköposti.
Noudamme tai voi tuoda meille pihaankin. Laitathan kuvien ja hinnan sekä paikkakunnankera :). Isompi erä aina parempi. Myös tietoja kyseisestä myymästäsi tuotteesta. Saa olla isovikainenkin tai verovelkainen.

Toni Fager: 045 1823655

ostetaan: traktori , auto, volvo, nissan, corolla, toytota, romu, vikainen, pakettiauto , merkillä ei väliä mersu mercedes bmw sprinter perävaunu traileri asuntoauto asuntovaunu
Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja