eränen
Torin käyttäjä elokuusta 2018
Ilmoittajan kaikki ilmoitukset (10)
Satakunta
Pori | Kartta
Kaikki kuvat
  • Kaikki kuvat
  • Kartta

kolmio, ok- tai rivi-talo tai mökki tms

Ilmoitustyyppi: Halutaan vuokrata Ilmoitus jätetty: 11 elokuuta 19:54
Talotyyppi: - Rakennusvuosi: -
Maakunta: Satakunta Alue: -
Kunta: Pori Osoite: -
Hakusessa kolmio järkevällä sähkölämmityksellä joka olisi Porissa tai max noin 50-60km päässä. Omakotitalo olisi se ihanteellisin ratkaisu mutta myös mökki (kaksi ensimmäistä voi olla myös kaksio), rivitalo, puutalo tms käyvät. Tulevaisuuden tavoitteena on omat firmat (olen urheiluhieroja, kuorma-auton kuljettaja sekä hevostenhoitaja...mies osaa korjata ja rakentaa kaikkea autoista metsäkoneisiin, huonekaluja, kaikkea hitsattavaa yms).Kokenusta itsellä omakotitalo asumisesta lähes koko elämäni ajalta kuten myös mielelläni, joten tiedämme mitä lisätöitä tämä tuo mukanaan:) Vuokra saisi olla maksimissaan noin 650eur riippuen muista kuluista. Sauna olisi plussaa ja oma, mahdollisimman iso piha muttei pakollinen. Koira meillä on ja siitä emme luonnollisestikaan luovu kodin vuoksi:)
Olemme 5,5vuotta yhdessä ollut pariskunta jolla nyt reilun kuukauden ikäinen tyttövauva joten asunnon tulisi olla lapsiystävällinen.

Jos sinulla on jokin edes suurinpiirtein kuvausta vastaava vuokra-koti tarjolla niin laitappa sähköpostia, muuttamaan pääsisimme vaikka heti!:)

Ilmoittaja kieltää telemarkkinoinnin