Kaupan logo, iso

Asiantunteva korjaamohenkilöstömme tekee huolto- ja korjauskeikkoja myös asiakkaan tiloissa.

Trukki-Ukko Oy tekee sekä uusien että käytettyjen trukkien kauppaa. Käytettyjen trukkien varastomme on todella laaja, moneen käyttötarpeeseen meillä löytyy useita vaihtoehtoja. Uusista trukeista edustamme Hyundai ja Ausa trukkeja.

Hyundai on moneen paikkaan kustannustehokas valinta trukiksi. Hyundaita saa diesel-, nestekaasu- ja sähkökäyttöisenä, nostotehon ollessa 1 - 25 t. Hyundailta saa myös varastokoneita, eli lavansiirtovaunut, pinoamisvaunut, työntömastotrukit kuin myös erikoiskoneet. Kaikki koneet on varusteltavissa asiakkaan tarpeiden mukaan. Hyundain Euroopan varasto sijaitsee Belgiassa, joten pystymme toimittamaan useimmat koneet hyvinkin nopealla toimitusajalla.

Ausa taasen isopyöräisenä koneena on huonommalla maaperällä työskennellessä aivan omaa luokkaansa. Ausa vastaa monen traktoripyöräisen trukin ostajan tarpeeseen. Ja jos kaksivetoinen trukki tuntuu vielä jäävän kiinni, Ausan saa myös nelivetoisena!

Palveluihimme kuuluu myös käytettyjen ja uusien trukkien varaosien ja tarvikkeiden kauppa, toimimme myös trukkipurkaamona. Usein löydämme asiakkaamme rikkoutuneeseen trukkiin jonkun ratkaisun, joko korjaus uusilla tai käytetyillä osilla, tai sitten trukin vaihto kunnossa olevaan käytettyyn tai uuteen trukkiin. Näissä tilanteissa vanha rikkonainen kone käy vaihdossa!

Ostamme kaikenlaisia trukkeja, riippumatta niiden iästä, merkistä tai kunnosta, myös epäkuntoiset tai osittain romutetut.

KAUPPA
Trukki-Ukko Oy

Yhteensä 19 ilmoitusta

Ajoneuvot ja koneet, Työkoneet ja kalusto
http://www.trukki-ukko.fi/etusivu

Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja