109 000 €

1mh asunto upealla näköalalla Campoamor Golfissa

Osasto: Ulkomaan asunnot Pinta-ala: 61 m² Huoneita: 2
Maa: Espanja Kaupunki: Orihuela Costa
Lisätiedot
Asunto upealla näköalalla Campoamor Golfissa Orihuela Costalla (Etelä- Costa Blanca)

Etsitkö helposti ylläpidettävää ja viihtyisää huoneistoa Costa Blancan eteläosasta? Tämä kiinteistö Campoamor Golfissa on epäilemättä vahva ehdokas! Viehättävä 1 makuuhuoneen kiinteistö (voidaan muuttaa 2 makuuhuoneen kiinteistöksi), suurella terassilla ja upeilla näkymillä golfkentälle ja Välimerelle.

Campoamor Golf on yksi Orihuela Costan halutuimmista urbanisaatioista. Tunnettu sen hyvin hoidetuista yleisistä alueista, upeista näkymistä ja ympäristöstä ja upeasta kaupallisesta keskuksesta, joka sijaitsee kävelymatkan päässä tästä asunnosta. Kyllä, elämä Campoamorissa on hienoa!

Tämä huoneisto sijaitsee Campoamorin sydämessä ja sen sisäänkäynti on katutasosta, joten kulku asuntoon on helppoa ilman portaita. Kun saavut kiinteistöön huomaat heti valoisan olohuoneen panoraamanäköalan paikalliselle golfkentälle. Pisteenä i:n päällä on iso terassi, josta on erinomainen ilmansuunta ja upeat näkymät.

Elämä on hienoa Campoamor Golfissa (Etelä- Costa Blanca)!

Täällä nautit keskimäärin 320 aurinkoisesta päivästä vuodessa. Siksi tarvitset terassin, jolla voit nauttia ulkoelämästä. Tämä asunto on juuri mitä tarvitset. Tilavan terassin lisäksi voit rentoutua kahdella hyvinhoidetulla taloyhtiön uima-altaalla. Lähde vaeltamaan, pyöräretkelle, viettä päivä ostoksilla lähellä olevassa suuressa La Zenia Boulevardin ostoskeskuksessa tai rentoudu yhdellä Orihuela Costan hienoimmista uimarannoista.


Toinen etu omistaa kiinteistö Campoamor Golfissa on mielenrauha. Koska alueella on 24/7 vartiointi, voit olla varma, että omaisuuttasi tarkkaillaan, kun et ole itse täällä. Me Z-Yachting & Golf-Estatesissa olemme varmoja siitä, että palaat innokkaasti takaisin nauttimaan elämästä Etelä- Costa Blancalle.
Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja