25 elämystä miehelle (Elämyslahjat.fi)
  • 25 elämystä miehelle (Elämyslahjat.fi)
  • Kartta
79 €

25 elämystä miehelle (Elämyslahjat.fi)

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 17 marraskuuta 18:32
Mikä on Elämyslahjat?

Elämyslahjat on Suomen suurin elämysten verkkokauppa. Myymme tavaran sijaan unohtumattomia muistoja. Olemme toimineet vuodesta 2010 lähtien ja meiltä löytyy yli 1000 elämyslahjaa. Tutustu lahjaideoihin osoitteessa www.elamyslahjat.fi.

--

Monta vaihtoehtoa yhdessä paketissa

Mitä lahjaksi miehelle? Tuntuuko sinusta, että puolison, isän, veljen tai hyvän ystävän elämässään ei ole kovinkaan paljon jännitystä? Onko hän väsynyt ja kiinni rutiineissa? Ei hätää, elämyspaketilla voit muuttaa asian :)

Vai onko tilanne niin päin, että puoliso tai hyvä ystäväsi on todellinen hurjapää etkä keksi hänelle mitään erikoista lahjaksi. Jos olet taas jälleen kerran antamassa niitä samoja boksereita lahjaksi, elämyspaketilla voit muuttaa asian!

Mitä elämyslahjaan sisältyy?

Elämyslahjat on koonnut yhteen 25 elämystä, jotka auttavat lahjan saajaa irtautumaan ikävästä arkirutiinista ja tutustumaan jännittävään elämysten maailmaan. Lahjan saaja voi valita yhden elämyksen paketin sisältämistä vaihtoehdoista.

Kenelle elämyslahja soveltuu?

Kun haluat antaa miehelle unohtumattoman lahjan, tämä elämyspaketti on loistolöytö. Pakettiin sisältyy 25 elämystä, joiden joukosta löytyy kaikkea klassisen hieronnan ja nousuvarjoilun väliltä. Lahja soveltuu tilanteisiin, joissa et ole varma mikä elämys saajaa eniten kiehtoo.

Katso lisää: https://www.elamyslahjat.fi/lahjat/25-elamysta-miehelle

Nouto Kampin tai Itiksen myyntipisteeltä.