99 000 €50 m²

Alanyan keskusta, Alanya2h + avok + kph + p

Myyntihinta
99 000 €
Asuinpinta-ala
50 m²
Huoneita
2
Kerros
1 / 10
Rakennuksen tyyppi
Lomahuoneisto
Kaupunki
Alanya

Kaksio asunto Alanyan keskustassa

Koe ylellistä asumista tässä residenssissä, jossa moderni turkkilainen arkkitehtuuri sekoittuu saumattomasti hienoihin design yksityiskohtiin ja luo vertaansa vailla olevan asumiskokemuksen. Tämä mukavuuden sydämessä sijaitseva huolella suunniteltu kaksio asunto Alanyan keskustassa tarjoaa täydellisen tasapainon niin kesä- kuin talvielämään.

Tämä kompleksi sijaitsee strategisesti kävelymatkan päässä kaikista tärkeimmistä palveluista, ja se takaa vaivattoman pääsyn mukavuuksiin ja palveluihin, mikä tekee jokapäiväisestä elämästä helppoa. Upea Kleopatra ranta, joka tunnetaan kauniista hiekkarannoistaan, on vain ihastuttavan helpon 10 minuutin kävelymatkan päässä, mikä lisää asunnon yleistä viehätystä.

Kompleksi on ylpeä tarjoaessaan viiden tähden hotellia vastaavia lomakeskustyylisiä palveluita. Laajalla ulkoalueella on suuri uima-allas liukumäillä ja allasbaari, jotka luovat ihanteelliset puitteet rentoutumiseen ja viihteeseen. Asukkaiden käytössä on mm. talviaikaan lämmitetty sisäuima-allas, talvipuutarha, turkkilainen sauna, höyrysauna ja suomalainen sauna.

Nauti kylpylän kaltaisesta kokemuksesta hierontahuoneissa, ylläpidä aktiivista elämäntapaa kuntokeskuksessa ja nauti 24/7-turvallisuuden lisämukavuudesta. Kompleksi palvelee monenlaisia kiinnostuksen kohteita, ja se tarjoaa keilailua, kirjaston, elokuvateatterin, lasten leikkihuoneen PlayStationilla ja aulan.

Tämä projekti ei ole vain asuinpaikka, vaan ruumiillistuma viiden tähden hotellivieraanvaraisuudesta. Olemme integroineet olemassa olevat palvelut saumattomasti suunnitteluumme luoden harmonisen sekoituksen toimivuutta ja ylellisyyttä. Sitoutuminen ainutlaatuisiin arkkitehtonisiin ja sisustusyksityiskohtiin varmistaa, että asuinpaikka erottuu hienostuneen elämän symbolina. Omaksu elämäntyyli, jossa jokainen yksityiskohta on huolella kuratoitu ja kaikki mukavuudet ovat käden ulottuvilla.

Perustiedot

Kohdenumero
20858257
Kerros
1 / 10
Loma-asunnon tyyppi
Lomahuoneisto
Asuinpinta-ala
50 m²
Huoneiston kokoonpano
2h + avok + kph + p
Huoneita
2
Kunto
Hyvä
Keittiö
Avokeittiö
Keittiön varusteet
Kivitasot, astianpesukone, integroidut koneet, keraaminen liesi, liesituuletin, uuni erikseen
Parveke
Kyllä
Kylpyhuoneen varusteet
Suihkukaappi, pesukone, peilikaappi, allaskaappi, laattalattia, laattaseinä
Ominaisuudet
Valoisa, Korkeat ikkunat
Ikkunoiden suunta
Ikkunoita etelään, parveke ilta-aurinkoon, olohuone ilta-aurinkoon
Näkymät
Avoimet näkymät allasalueelle
Makuuhuoneita
1
Kohde on
Kiinteistö

Hinta

Myyntihinta
99 000 €

Talon ja tontin tiedot

Taloyhtiön nimi
Granada City
Rakennuksen tyyppi
Lomahuoneisto
Kerroksia
10

Tilat ja materiaalit

Pintamateriaalit
Maalatut seinät, keraamiset lattialaatat

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Tuula Arikan
Puh: +90 536 952 8622
Tuula Arikan
Tuula Arikan
Puh: +90 536 952 8622

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Soita