Alex
Torin käyttäjä marraskuusta 2013
Ilmoittajan kaikki ilmoitukset (3)
Uusimaa
Vantaa, Myyrmäki
Koskikuja
970 €/kk

2h+K+VH+lasit.parv. (56m2)

Ilmoitustyyppi: Vuokrataan Ilmoitus jätetty: 22 tammikuuta 22:46
Sijainti: Myyrmäki, Vantaa, Uusimaa Kerros: -
Osoite: Koskikuja Asumistyyppi: Vuokra
Asuinpinta-ala: 56 m² Kunto: -
Huonejärjestys: - Parveke: -
Huoneita: 2 Asunnossa sauna: -
Lisätiedot
Tarjolla tilava ja valoisa kalustettu kaksio (56,5 m2) Myyrmäestä.

Asunnossa on olohuone, makuuhuone, keittiöhuone, kylpyhuone ja vaatehuone ja lasitettu parveke, josta avautuu kaunis näkymä lähimetsään. Ikkunat avautuvat idän ja lännen suuntaan. Asunto ulottuu krs-talon molemmille puolille, jonka ansiosta asunto on valoisa. Huonekorkeus 2,6m. Asunto on hyvin tilava ja pohjaratkaisu on suunniteltu erittäin fiksusti ja sopii esimerkiksi pariskunnalle, kahdelle kaverille tai nuorelle perheelle. Eteisessä ja makuuhuoneessa on asennettu tyylikäät LED-valonauhat. Eteiseen on asennettu kiinteä kalusteinen eteiskaappi isoilla peleillä. Sanomattakin selvää, että asunnossa on paljon säilytystilaa. Mikäli kaikki tavarat eivät mahdu taikka sovi asuntoon niin löytyy myös lämminvarasto sekä kylmävarasto. Asunto sijaitsee 2-krssa hissillisessä talossa.

Lähialueelta löytyy laajasti ulko- ja sisäliikunta mahdollisuuksia ympäri vuodenajan. Kävelymatkan päässä löytyvät sekä pienet että isot ruokakaupat samoin myös päiväkoteja ja kouluja. Talon asukkailla on käytössä ilmainen pysäköintialue, jonka lisäksi löytyy myös mahdollisuus vuokrata sähkötolpallisia parkkipaikkoja Myyrmäen Huolto Oy:ltä jonotus periaatteen mukaisesti. Lähimmälle juna-asemalle kestää 10 min kävellen. Juna-asemalta pääsee Helsinki-Vantaan lentoasemalle 14 min:ssa ja Helsingin keskustaan 19 min:ssa.

Luottotiedot tarkastetaan. Ei lemmikkejä. Tupakointi on kielletty asunnossa ja parvekkeella. Tupakointi on mahdollista vain talon sivustalla tupakointipaikalla. Vuokralaisella oltava oma sähkösopimus ja kotivakuutus vastuuosineen. Vuokran lisäksi tulee ennakkovesimaksu. Tasauslasku tulee vuosittain ja/tai ennen pois muuttoa asuunosta, jos ilmenee veden ylikulutusta. Taloyhtiössä menossa linjasaneeraus, jonka yhteydessä asunnon kylpyhuone uusitaan täysin. Nyt mahdollisuus nähdä, miltä kylpyhuone näyttää valmistumisen jälkeen havainto/suunnitelma kuvista. Näitä kuvia saa pyytämällä yksityisviestillä. Mahdollisuus neuvotella lyhyttä vuokra-aikaa tai pidempää pätkää. Etusijalla pidempiaikaiset.

Haen siistiä, vilpitöntä ja huolellista vuokralaista, jolla on luottotiedot kunnossa. Asunto vapautuu toukokuun lopusta. Jos kiinnostus on kasvanut tästä asunnosta ja haluaisit vuokrata sen itsellesi, ota yhteyttä.

Minulla löytyy useamman vuoden kokemusta asunnon vuokraamisesta, noudatan hyvää vuokratapaa, ja olen Suomen Vuokranantajat ry jäsen vuodesta 2017. Pystyn palvelemaan suomen kielen lisäksi myös englanniksi ja venäjäksi.
Hinta ja kustannukset
Vapautuminen: - Vuokra: 970 €/kk
Esittelyssä: - Vesimaksu: -
Lemmikit: - Vakuus: 2000 €
Tupakointi: - Vuokrasopimus: -
Talon tiedot
Uudiskohde: - Taloyhtiön nimi: -
Rakennusvuosi: 1970 Energialuokka: -
Kerroksia: - Hissi: -
Talotyyppi: Kerrostalo Yhteiset tilat: -

Ilmoittaja kieltää telemarkkinoinnin