Janne Koskenniemi
Torin käyttäjä marraskuusta 2017
Uusimaa
Espoo, Otsolahti
Nallenpolku 4 d 52 | Kartta
33,4 m2 yksiö suurella avokeittiöllä 820 / kk
820 €/kk

33,4 m2 yksiö suurella avokeittiöllä 820 / kk

Ilmoitustyyppi: Vuokrataan Ilmoitus jätetty: 22 marraskuuta 11:14
Pinta-ala: 33 m² Huoneita: 1
Talotyyppi: Kerrostalo Rakennusvuosi: 1956
Asumismuoto: Vuokralainen Vakuus: 1 640 €
Maakunta: Uusimaa Alue: Otsolahti
Kunta: Espoo Osoite: Nallenpolku 4 d 52
Tarjolla ensisijaisesti pidempiaikaiselle vuokralaiselle ensimmäisen kerroksen yksiö lähellä Aalto-yliopistoa, Tapiolan palveluita sekä metroasemia. Bussiyhteydet Helsingin keskustaan kulkevat muutaman kymmenen metrin päästä. Lisäksi Otaniemen metroasemalle kävelet noin kymmenessä minuutissa. Kiinteistöyhtiöllä on erittäin viihtyisä piha ja lähellä kulkevat mainiot lenkkipolut meren rannassa.

Asunto on putkiremontoitu 2009, jolloin keittiö ja WC uudistettiin. 2013 on tehty pintaremontti, jossa asuntoon asennettiin uusi kaapisto sekä laminaattilattiat. Remontissa uusittiin myös jääkaapisto, liesituuletin sekä astianpesukone. 2017 valmistui talon julkisivuremontti, jonka aikana esimerkiksi ulkoikkunat sekä tiivisteet vaihdettiin.

Asunto on talvella lämmin eikä vilu ole haittana. Kesällä asunnossa ei myöskään ole liian kuuma ja tarvittaessa kahdesta ikkunasta saa läpivedon. Asunnossa on painovoimainen ilmanvaihto, jonka vuoksi avokeittiön ikkunan vieressä on tuuletusaukko. Tästä syystä asunto ei ole tunkkainen ja ilma vaihtuu hyvin lämmön karkaamatta.

Asunto on erittäin rauhallinen, sillä seinänaapureita ei ole ja talon rakenteiden kautta ei ääniä kuulu yllä olevasta asunnostakaan.

Asuntoon tehtiin kosteustarkistus 2013 eikä ongelmia esiintynyt. Asunnossa on mukava lattialämmitys sekä olohuoneen ikkunan alla sähköpatteri. Asunnon hintaan kuuluu DNA Welhon nettiyhteys, jonka voi halutessaan päivittää 100mbit/s nopeuteen.

WC- ja suihkutilaan ei mahdu pyykinpesukonetta, mutta taloyhtiössä on useampi pyykkitupa sekä kuivaushuoneet.

Asunnossa on runsaasti kaappitilaa ja häkkivarasto on hyvässä kunnossa ylimääräisen tavaran säilytystä varten. Taloyhtiöllä on kaksi parkkipaikkaa, joissa on yleensä hyvin tilaa. Taloyhtiön pihalla on jätteen lajittelupiste sekä grillipaikka. Taloissa on myös hyvin pidetyt pyörävarastot. Saunavuoron voi varata erikseen.

Asunnossa ei ole ollut lemmikkejä.

3 metropysäkkiä lähellä. Lähimpään noin 7-10min kävelymatka.

Ilmoittaja kieltää telemarkkinoinnin