149 000 €95 m²

Avsallar, Avsallar, Alanya3 h + avok + kph + 2 p

Myyntihinta
149 000 €
Asuinpinta-ala
95 m²
Huoneita
3
Kerros
3 / 5
Rakennusvuosi
2015
Rakennuksen tyyppi
Lomahuoneisto
Kaupunginosa
Avsallar
Kaupunki
Alanya

2 mh jälleenmyynti kolmio Avsallarissa, täysin kalustettu

Tämä viehättävä 2 mh jälleenmyynti kolmio sijaitsee Avsallarissa nykyaikaisen kompleksin 3. kerroksessa. Sen erinomainen sijainti varmistaa, että olet vain kivenheiton päässä kaikesta mitä tarvitset. Shoppailusta ruokailuun ja viihteeseen – kaikki on helpon matkan päässä. Kuvittele, että suosikkipalvelusi ovat lyhyen kävelymatkan päässä.

Tämän huoneiston erottaa sen täydellinen ja tyylikäs sisustus. Sen mukana tulee ilmastointilaitteet ja kodinkoneet, joten voit muuttaa heti ja aloittaa asumisen mukavasti. Huoneistossa on myös audiovisuaalinen ovipuhelin, joka lisää turvallisuutta ja mukavuutta jokapäiväiseen elämääsi. Erikoislattialaatat lisää mukavuuttasi ja tekee tästä asunnosta todella ainutlaatuisen.

Yksi tämän huoneiston erottuvista piirteistä on 2 lasitettua parveketta. Tämä ainutlaatuinen lisäys päästää luonnonvaloa sisään luoden lämpimän ja kutsuvan tunnelman. Ne eivät ole vain parvekkeita; ne ovat täydellinen paikka rentoutua ja nauttia henkeäsalpaavista merinäkymistä, joita Avsallar tarjoaa. Aloitatpa päiväsi kahvikupillisella tai rauhoittuessasi illalla, lasitettu parveke tarjoaa rauhallisen pakopaikan.

Läpitalon päätyasunto sijaitsee strategisesti itä-etelä-länsi suunnassa. Nämä suunnat varmistavat sen, että asunto pysyy kirkkaana ja ilmavana koko päivän. Luonnonvalo täyttää huoneet tehden asuintiloistasi paitsi viihtyisän, myös energiatehokkaan. Tulet arvostamaan harmoniaa asunnon ja auringonpolun välillä.

Tässä asunnossa asuminen tarkoittaa, että kaikki tarvitsemasi on käden ulottuvilla. Etsitpä sitten nopeaa ostosmatkaa, ulkona syömistä tai rentoa viihdekokemusta, kaikki on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Avsallarin viehätys ja mukavuus ovat vertaansa vailla, ja tämä huoneisto asettaa sinut sen ytimeen.

Tämä täysin kalustettu 2 mh jälleenmyynti kolmio asunto Avsallarissa on enemmän kuin pelkkä asuinpaikka; se on elämäntavan valinta. Täydellisen sisustuksen, ainutlaatuisten ominaisuuksiensa ja strategisen sijaintinsa ansiosta se tarjoaa mukavuutta, helppoutta ja tyyliä. Tämä asunto ei ole vain oleskelutila; se on ovi vilkkaaseen elämään.

Perustiedot

Sijainti
Avsallar, 07400 Alanya
Kaupunginosa
Avsallar
Kohdenumero
20939706
Kerros
3 / 5
Loma-asunnon tyyppi
Lomahuoneisto
Asuinpinta-ala
95 m²
Huoneiston kokoonpano
3 h + avok + kph + 2 p
Huoneita
3
Kunto
Hyvä
Keittiö
Avokeittiö
Keittiön varusteet
Tilaa isolle ruokapöydälle, paljon kaappitilaa, paljon työskentelytilaa, suuri tiskipöytä, halogeenivalot, kivitasot, astianpesukone, keraaminen liesi, liesituuletin, uuni, jää-pakastinkaappi
Parveke
Kyllä
Parvekkeen lisätiedot
2 lasitettua parveketta
Kylpyhuoneen varusteet
Suihkukaappi, lattialämmitys, pesukone, allaskaappi, rättipatteri, laattalattia, halogeenivalot, laattaseinä, avattava ikkuna
Ominaisuudet
Valoisa, paljon ikkunoita, hyvä äänieristys, sälekaihtimet
Ikkunoiden suunta
Ikkunoita itään, ikkunoita länteen, ikkunoita etelään, parveke ilta-aurinkoon, olohuone ilta-aurinkoon, makuuhuone aamuaurinkoon, läpitalon päätyasunto itä-etelä-länsi
Näkymät
Näkymät merelle ja kaupunkiin
Makuuhuoneita
2
Kohde on
Kiinteistö

Hinta

Myyntihinta
149 000 €

Talon ja tontin tiedot

Taloyhtiön nimi
Orion Hill
Rakennuksen tyyppi
Lomahuoneisto
Rakennusvuosi
2015
Muut tilat
Ulkouima-allas, lasten allas, vesiliukumäki, lämmitettävä sisäuima-allas, sauna, höyrysauna, turkkilainen sauna, kuntokeskus, pelihuone, biljardi, kokoushuone, grillipaikka, lasten leikkipaikka, tenniskenttä, varageneraattori, talonmies, kameravalvonta, aidattu alue, langaton internet yleisissä tiloissa.
Kerroksia
5
Hissi
Kyllä
Taloyhtiössä on sauna
Kyllä

Tilat ja materiaalit

Pysäköintitilan kuvaus
Parkkipaikat alueen sisällä sekä kadulla
Pintamateriaalit
Maalatut seinät, keraamiset lattialaatat

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Tuula Arikan
Puh: +90 536 952 8622
Tuula Arikan
Tuula Arikan
Puh: +90 536 952 8622

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Soita