140 000 €100 m²

Kargicak Mah., Kargicak, Alanya3 h + avok + kph + wc + 2 p

Myyntihinta
140 000 €
Asuinpinta-ala
100 m²
Huoneita
3
Rakennuksen tyyppi
Lomahuoneisto
Kaupunginosa
Kargicak
Kaupunki
Alanya

Paritalohuvila Kargicakissa Alanyassa

Tilava 2 makuuhuoneen paritalohuvila Kargicakissa merinäköalalla!

Tämä täysin kalustettu paritalohuvila Kargicakissa voi olla unelmiesi koti Turkin Rivieralla. Kuvittele herääväsi henkeäsalpaaviin merinäkymiin joka päivä täysin kalustetussa 2 makuuhuoneen paritalohuvilassa, joka sijaitsee viehättävässä kompleksissa. Tästä unelmasta voi tulla totta, sillä tarjoamme fantastisen mahdollisuuden niille, jotka etsivät keskeistä sijaintia Turkin Rivieralla. Kuvitteletpa lomaretriittiä tai pidempään oleskelua, tämä huvila tarjoaa täydellisen sekoituksen mukavuutta ja helppoutta.

Villan tiedot:

Tämä paritalohuvila sijaitsee vain 900 metrin päässä rannasta ja Migros-supermarketista. Villassa on avoin olohuone, jossa on amerikkalaistyylinen keittiö, kaksi makuuhuonetta, yksi kylpyhuone ja erillinen wc sekä 2 parveketta. Vuonna 2005 rakennettu kiinteistö on kooltaan noin 100 m² ja tarjoaa runsaasti tilaa mukavalle elämäntavalle. Tämän huvilan erottaa valloittava merinäköala, joka näkyy sisäänkäynnin ihanalta terassilta. Kiinteistön vetovoimaa lisää se, että se on täysin kalustettu, varustettu kodinkoneilla ja kaikissa tiloissa on ilmastointi.

Sijainti ja ympäristö:

Alanyasta itään sijaitsevasta Kargicakista on kehittynyt matkailijoiden ja asunnonostajien suosikkikohde. Sen houkutteleva rantaviiva ja viehättävä maisema tekevät siitä ihanteellisen valinnan niille, jotka etsivät rauhaa ja luonnon kauneutta. Kargicakin pieni paikallinen keskusta tarjoaa käteviä ruokakauppoja, ravintoloita ja baareja. Laajemman palveluvalikoiman vuoksi läheinen Mahmutlarin keskusta on vain 2 km:n päässä.

Mahmutlar: Lähin kaupunki

Viime vuosina merkittävää kehitystä kokenut Mahmutlar on moderni ja kutsuva kaupunki. Kunta edistää aktiivisesti kotoutumista ja tarjoaa asukkaille säännöllisesti uusia palveluita. Suurten päivittäistavaraketjujen, pankkien, postien, lääkäreiden ja apteekkien ansiosta Mahmutlar varmistaa viihtyisän ja kukoistavan yhteisön.

Helppokäyttöisyys:

Vain 30 km:n päässä sijaitseva Gazipasan lentokenttä on helpottanut saavutettavuutta, kun useat tilauslentoyhtiöt ovat ottaneet käyttöön viikoittaisia lentoja. Tämä on lyhentänyt huomattavasti matkustus aikaa tarjoten kätevän vaihtoehdon suuremmalle Antalyan lentokentälle. Ympäri vuoden Euroopasta saapuvien lentokoneiden ansiosta alue tarjoaa saumattomia yhteyksiä.

Ostomahdollisuus:

Etsitpä sitten loma-asuntoa tai pysyvämpää asuntoa, Kargicakin rauhallisen sijainnin ja kasvavan Mahmutlarin kaupungin yhdistelmä tekee siitä järkevän sijoituksen.

Tämä täysin kalustettu paritalohuvila Kargicakissa on enemmän kuin kiinteistö; se on elämäntapa. Upeat merinäkymät, tärkeiden palveluiden läheisyys sekä Kargicakin ja Mahmutlarin viehätys yhdessä tekevät siitä houkuttelevan kohteen.

Jos haaveilet kodista Turkin Rivieralla, tämä huvila voi olla unelmasi toteutus!

Perustiedot

Kaupunginosa
Kargicak
Kohdenumero
20859651
Loma-asunnon tyyppi
Lomahuoneisto
Asuinpinta-ala
100 m²
Huoneiston kokoonpano
3 h + avok + kph + wc + 2 p
Huoneita
3
Kunto
Hyvä
Keittiö
Avokeittiö
Keittiön varusteet
Kivitasot, astianpesukone, kaasuliesi, uuni erikseen, jää-pakastinkaappi, paljon työskentelytilaa, paljon kaappitilaa, suuri tiskipöytä, liesituuletin
Parveke
Kyllä
Parvekkeen lisätiedot
Lasitettu parveke, parveke
Kylpyhuoneen varusteet
Suihkukaappi, erillinen WC, pesukone, peilikaappi, allaskaappi, laattalattia, laattaseinä, avattava ikkuna
Makuuhuoneita
2
Kohde on
Kiinteistö

Hinta

Myyntihinta
140 000 €

Talon ja tontin tiedot

Taloyhtiön nimi
Rose Garden
Rakennuksen tyyppi
Lomahuoneisto

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Tuula Arikan
Puh: +90 536 952 8622
Tuula Arikan
Tuula Arikan
Puh: +90 536 952 8622

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Soita