175 000 €98 m²

Oba Mah. Olive City sok, Oba, Alanya3h + avok + 2 kph + 3 p

Myyntihinta
175 000 €
Asuinpinta-ala
98 m²
Huoneita
3
Kerros
3 / 4
Rakennusvuosi
2013
Rakennuksen tyyppi
Lomahuoneisto
Kaupunginosa
Oba
Kaupunki
Alanya

Olive City, kalustettu kolmio Obassa

Täysin kalustettu kolmio Obassa: Asuinkeidas

Kun haluat löytää täydellisen yhdistelmän luonnon kauneutta ja urbaania mukavuutta, 2 makuuhuoneen kalustettu kolmio Obassa erottuu poikkeuksellisesti. Tämä Oban ja Alanyan seesteisten maisemien ympäröimä asuinkompleksi on todellinen helmi harmonista elämäntapaa etsivälle. Tässä artikkelissa vien sinut matkalle tämän viehättävän paratiisin halki, jossa oliivi- ja appelsiiniviljelmät ympäröivät sinua ja Oban ja Cikcillin keskustan viehätys on vain helpon kävelymatkan päässä.

Sijainti:

Oba, rehevillä oliivi- ja appelsiiniviljelmillä luo rauhoittavan taustan kompleksille. Tämä viehättävä ympäristö tarjoaa asukkaille rauhallisen ympäristön, jota voit kutsua kodiksi.

Esteettömyys:

Helppous päästä läheisiin palveluihin on vertaansa vailla. Oban ja Cikcillin kaupunkien keskustat ovat helpon kävelymatkan päässä, joten kaikki päivittäiset tarpeet ovat vain kivenheiton päässä.

Shoppailijoille ja ruoan ystäville tämä Obassa sijaitseva 2 makuuhuoneen kalustettu jälleenmyynti kolmio tarjoaa lukuisia vaihtoehtoja. Lukuisten ravintoloiden, kauppojen ja ostoskeskusten, kuten Mikroksen, Alanyumin ja Metro Gross Marketin, ansiosta sinulla on paljon tutkittavaa.

Aivan kompleksin pääportin ulkopuolella odottaa paikallisbussin pysäkki. Tämä takaa helpon pääsyn Alanyan keskustaan, joka on vain 4 km:n päässä.

Lomakeskuksen kaltainen kokemus:

Kompleksissa on vaikuttava ympäristö, jossa on 22 taloa ja yhteensä 510 asuntoa 66.250 m2 tontilla. Arkkitehtoninen suunnittelu on osoitus eleganssista ja tyylistä.

Kuvittele, että asuisit paikassa, joka tarjoaa viiden tähden lomakeskuksen mukavuudet ja palvelut. Kompleksi on harkitusti varustettu viihdyttämään kaikenikäisiä asukkaita, mikä tekee siitä paratiisin perheille.

Vuosina 2010-2013 rakennettu, se on edelleen Alanyan halutuin asuinkompleksi. Sen jatkuva suosio kertoo paljon sen tarjoamasta elämänlaadusta.

Unelmiesi huoneisto, täysin kalustettu mukavuus:

Kuvittele muuttavasi täysin kalustettuun 2 makuuhuoneen kolmio asuntoon, jossa mukavuus ja helppous kohtaavat. Tästä 3. kerroksessa sijaitsevasta jälleenmyynti huoneistosta on upeat pohjois-itä-eteläsuuntaiset näkymät puutarhaan ja vuorille.

Asuntokauppa on vieläkin makeampi, kun kaikki huonekalut, kodinkoneet ja ilmastointilaitteet jokaisessa huoneessa sisältyvät hintaan, mikä varmistaa, että sinulla on kaikki mitä tarvitset aloittaaksesi uuden elämäsi vaivattomasti.

Tämä 2 makuuhuoneen kalustettu kolmio Obassa on vastaus niille, jotka ovat valmiita lähtemään tälle jännittävälle matkalle. Älä missaa mahdollisuuttasi olla osa tätä uskomatonta yhteisöä.

Perustiedot

Kaupunginosa
Oba
Kohdenumero
20847802
Kerros
3 / 4
Loma-asunnon tyyppi
Lomahuoneisto
Asuinpinta-ala
98 m²
Kokonaispinta-ala
6,63 ha
Huoneiston kokoonpano
3h + avok + 2 kph + 3 p
Huoneita
3
Kunto
Hyvä
Keittiö
Avokeittiö
Keittiön varusteet
Tilaa isolle ruokapöydälle, paljon kaappitilaa, paljon työskentelytilaa, suuri tiskipöytä, halogeenivalot, kivitasot, teräskalusteet, astianpesukone, keraaminen liesi, liesituuletin, uuni erikseen, jää-pakastinkaappi
Parveke
Kyllä
Parvekkeen lisätiedot
2 lasitettua parveketta, ranskalainen parveke
Kylpyhuoneen varusteet
Suihkukaappi, poreamme, pesukone, allaskaappi, rättipatteri, laattalattia, halogeenivalot, laattaseinä, lattialämmitys
Ominaisuudet
Valoisa, korkeat ikkunat olohuoneessa, paljon ikkunoita, ulkokaihtimet ikkunoissa ja parvekkeiden ovissa
Ikkunoiden suunta
Ikkunoita itään, ikkunoita pohjoiseen, ikkunoita etelään, keittiö aamuaurinkoon
Näkymät
Näkymät vuoristoon, puutarhaan ja allas-alueelle
Makuuhuoneita
2
Kohde on
Kiinteistö

Hinta

Myyntihinta
175 000 €

Talon ja tontin tiedot

Taloyhtiön nimi
Olive City
Rakennuksen tyyppi
Lomahuoneisto
Rakennusvuosi
2013
Muut tilat
Toiminta- ja pelihuone, squash, keilaradat, biljardi, aerobic-huone, sauna, turkkilainen sauna, höyrysauna, hierontahuoneet, suuri kuntosali, lämmitetty sisäuima-allas, elokuvahuone, vesiliukumäet, grillialue, lasten leikkikenttä, lasten allas, Ulkosuihku, parkkipaikka kompleksin sisällä, vara-generaattori, vastaanotto/toimisto, ulkouima-allas 4 kpl, tenniskenttä, minigolf, sairaanhoitohuone
Kerroksia
4
Hissi
Kyllä
Taloyhtiössä on sauna
Kyllä
Kiinteistön antennijärjestelmä
Skandinaaviset tv-kanavat
Kiinteistönhoito
Talonmies, puutarhuri

Tilat ja materiaalit

Pintamateriaalit
Keraamiset lattialaatat, maalatut seinät

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Tuula Arikan
Puh: +90 536 952 8622
Tuula Arikan
Tuula Arikan
Puh: +90 536 952 8622

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Soita