KAUPPA
195 000 €

3 makuuhuoneen kattohuoneisto lähellä rantaa

Osasto: Ulkomaan asunnot Pinta-ala: 170 m² Huoneita: 4
Maa: Turkki Kaupunki: Alanya
Lisätiedot
Erittäin kaunis kattohuoneisto merinäköalalla luksuskompleksissa Alanyan Avsallarissa.
Tämä vuonna 2015 valmistunut upea kattohuoneisto on suuruudeltaan 170 neliötä, 2-kerroksinen, jonka alakerrassa on tilava ja valoisa olohuone ja keittiöyhdistelmä. Alakerrassa on myös yksi kylpyhuone ja suuri parveke, josta on kaunis näkymä merelle, uima-altaalle ja lähialueelle. Keittiö on moderni ja täysin varustettu tilavalla ruokailutilalla, jossa tilaa myös isommallekin porukalle. Portaat johtavat eteisestä yläkertaan, jossa on kylpyhuone ja kolme tilavaa makuuhuonetta joista kahdesta on pääsy kattoterasille, joka tarjoaa upeat näkymät ja jossa tilaa sekä rentoutumiseen että seurusteluun.

Kompleksissa on kaikkea mitä lomallasi tarvitset, täällä et varmasti ikävysty. Täältä löytyy sekä sisä- että ulkouima-allas, vesiliukumäkiä, tenniskenttä, pöytätennis, sauna, hamami, kuntosali jne. Kiinteistöä ympäröi vehreä hyvin hoidettu puutarha ja alueella on 24 tunnin vartiointi.

Etäisyys kauniille hiekkarannalle on vain 650 metriä ja paikalliseen Avsallarin keskustaan matkaa noin 500 metriä. Jos kaipaat enemmän suurkaupungin vilskettä ja yöelämää niin Alanyan keskustaan on matkaa vain 21 km.
Samanlaisia ilmoituksia Oikotie.fi sivustolla