Sonja
Torin käyttäjä joulukuusta 2016
Ilmoittajan kaikki ilmoitukset (39)
Uusimaa
Helsinki, Puistola
3 x DVD I & II Maailmansodasta
  • 3 x DVD I & II Maailmansodasta
  • 3 x DVD I & II Maailmansodasta
4 €

3 x DVD I & II Maailmansodasta

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 12 toukokuuta 15:23
Kunto: Hyvä
Toimitustapa:
Lähetys
Toimitus helposti Tori-pakettina
Kun kaupat on sovittu, kerro myyjälle vastaanotatko tuotteen mieluiten Postin pakettiautomaattiin, toimipisteeseen vai kotiinkuljetettuna. Lue lisää »
Lähetä
Tori-paketti
Lisätiedot
KADONNUT PATALJOONA (The Lost Battalion):

"Ranska 1918. Ensimmäisen maailmansodan loppu häämöttää, mutta Argonnen metsässä 500 sotilasta pataljoonasta 308 on jäänyt vihollisen mottiin, ja heidän mahdollisuutensa selviytyä hengissä ovat vähäiset. Pataljoonan johdossa on kokematon, mutta asialleen omistautunut amerikkalainen majuri Charles Whittles, jonka tehtävä vihollisen piirityksessä on ylivoimainen. Kaukana rintamalta johtavat upseerit ovat jo tuominneet pataljoona 308:n menetetyksi."
Kesto: 1 h 29 min. 

FURY - THE BATTLE OF ARDENNES:

"Eurooppa on liekeissä tuhoisan taistelun seuratessa toistaan, kun natseja vastaan taisteleva amerikkalainen panssaroitu yksikkö juuttuu vihollisen linjan taakse täydelliseen helvettiin. Tunteja ennen kuin Ardennien Fury -operaation pommien on määrä pudota, päätetään viimeisestä pelastustehtävästä keskellä palavaa kaaosta. Päätös ei ole vain typerä, se voi myös olla heidän viimeisensä."
Kesto: 1 h 23 min.

THE GREY ZONE:

"Auschwitzin keskitysleirillä etuoikeutetut juutalaiset, Sonderkommandot, työskentelevät kaasukammioissa ja tohtori Mengelen alaisina. He avustavat natseja oman kansansa tuhoamisessa saadakseen itse elää kuukauden tai päivänkin pidempään. Natsit käyttävät Sonderkommandoja tehokkaasti leirin moraalin murtajana. Hyvän ja pahan raja on muuttunut harmaaksi alueeksi, kunnes vankien mitta täyttyy ja on aika nousta aseelliseen vastarintaan."
Kesto: 1 h 44 min.

Perustuvat tositapahtumiin.

Nouto tai postitus (pk:t 5,90 )