Jari Eloranta
Torin käyttäjä tammikuusta 2018
Uusimaa
Loviisa, Ruotsinpyhtää Keskus
Koivulanmäentie 9
28 000 €

3h, k, p 75m2 vuoden kylässä

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 16 syyskuuta 14:08
Pinta-ala: 75 m² Huoneita: 3
Talotyyppi: Kerrostalo Rakennusvuosi: 1967
Maakunta: Uusimaa Alue: Ruotsinpyhtää Keskus
Kunta: Loviisa Osoite: Koivulanmäentie 9
Lisätiedot
Huoletonta asumista vuoden 2018 kyläksi valitussa Ruotsinpyhtään ruukki-miljöössä! (Ruotsinpyhtää kuuluu nykyisin Loviisan kaupunkiin.)

Erittäin valoisa 3h, k, p, 75m2 . Vakituiseen asumiseen tai vaikka kakkosasunnoksi. Helmikuussa 2019 taloyhtiössä on tehty kattava ikkunaremontti.
Hoitovastike: 379 Eur/kk
Rahoitusvastike:54 Eur /kk

Uudenmaan liitto valitsi Ruotsinpyhtään (Strömfors) vuoden 2018 kyläksi. Ruukki sijoittui lisäksi kolmanneksi Maalla- lehden Suomen ihanin kylä -äänestyksessä.

Ruotsinpyhtään ruukkialue on aktiivisten asukkaiden ja yrittäjien ansiosta herännyt uuteen kukoistukseen. Ruukin tunnelma on ainutlaatuinen, kiitos yhä jatkuvien käsityöläisperinteiden ja upean, satoja vuosia vanhan miljöön.

Eniten tapahtuu tietysti kesällä, mutta Ruotsinpyhtäälle on luotu monia tapahtumia muihinkin vuodenaikoihin.
Ruotsinpyhtään ympärillä lumoava luonto vesistöineen ja
lehtometsineen tarjoaa mahdollisuuksia niin elämykselliseen luontoretkeilyyn ja kalastukseen kuin mielen rauhoittumiseenkin. Kymijoen läntiset suistohaarat sivuavat kylää. Noin 5 km päässä(maitse) on Ahvenkoski,josta on yhteys merelle.

Moottoritieyhteys sekä Helsinkiin, noin 110km(1h) että Kotkaan ,noin 40km (30 min). Loviisan kaupunkitaajama n 15km päässä.

Ota yhteyttä numeroon 045 8065480 lisätietoja saadaksesi tai tutustumiskäynnin järjestämiseksi.

Ilmoittaja kieltää telemarkkinoinnin

Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja