315 000 €

4H+K+S Tammihaantie 2, Espoo 02940

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 10 marraskuuta 23:57
Pinta-ala: 119 m² Huoneita: 4
Talotyyppi: Rivitalo Rakennusvuosi: 1970
Maakunta: Uusimaa Alue: Lippajärvi-Järvenperä
Kunta: Espoo Osoite: Tammihaantie 2 f 51
Lisätiedot
Upeaksi remontoitu saunallinen rivitaloneliö

Tähän rivitaloon ihastuu helposti. Asunnossa on yhdistetty loistava pohjaratkaisu ja sijainti. Asunto on remontoitu niin sanotusti lattiasta kattoon. Vesijohdot, viemäröinnit ja sähköt on kokonaan uusittu ja vanhan vaatehuoneen tilalle on rakennettu sauna. Lisäksi keittiön ja ruokailutilan välinen seinä on avattu, joka avartaa tilaa huomattavasti. Yläkerrassa on yhdistetty kaksi makuuhuonetta yhdeksi isoksi pää-makuuhuoneeksi. Talon molemmat ulkopuolet on myös uudistettu. Takapihalla sijaitsee iso terassi, josta noin puolet on katettu ja sähköistetty. Taka- ja etupihalle on myös uusittu kiveykset sekä istutusalueet.

Asunnossa on myös ullakko, joka on mahdollista muuttaa käyttöullakoksi (n.34m2) ja sitä varten ullakolle on tehty jo sähkövaraukset.

KIINNOSTUITKO?

Tätä kohdetta myy yksityinen myyjä.

Varaa näyttö tai kysy lisätietoja kohteesta myyjältä Dixun sivuilta kohdasta Lähetä viesti myyjälle. Hae kätevästi myös asuntolaina Nordeasta, Hae asuntolainaa -kohdasta ja tee rohkeasti ostotarjous sähköisesti, tunnistautumalla omilla pankkitunnuksillasi.

Dixu - Kaikki asumiseen yhdestä paikasta.
Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja