72 m²

Travesía Gabino 19, Torrevieja4h + kk + p + suuri kattoterassi + yhteinen allas

Asunto kattoterassilla, allas, Torrevieja Centro, Aguas Nuevas

Hei!

Tarjotaan vuokralle kaunis ja aurinkoinen kattohuoneisto, huippusijainnilla Torreviejan keskustassa Aguas Nuevasin kaupunginosassa.

Kävelyetäisyydellä kaikki tarvittava; ravintolat, baarit, apteekki, marketti, terveyskeskus, kahvila, bussiasema, uimarannat sekä kirsikkana kakun päällä - vesipuisto Aquopolis.

Avara ja toimiva yksitasoinen skandinaavisen avara pohjaratkaisu - jonka päämakuuhuone, sekä kaksi muuta makuuhuonetta tarjoavat sopivasti tilaa niin asukkaille, satunnaisille vieraille kuin matkatavaroillekin. Asunto majoittaa sujuvasti 1-5 henkeä, ja varustukseen kuuluu myös lisävuode mahdollisuus.

Asunnossa on täysin varusteltu keittiö sähköhellalla, parveke, yksityinen reilun kokoinen kattoterassi merinäköalalla sekä kaksi wc:tä, joista toisessa myös kylpyamme.

Lisäksi yhdessä makuuhuoneessa on nätti ja siisti etätyöpiste, jonka näyttöön voit liittää myös läppärisi.

Muihin varusteisiin kuuluu jääkaappipakastin, mikroaaltouuni, pyykkikone, laadukas Weber-hiiligrilli, 55" QLED 4k TV WiFillä, huippunopea 1000mb langaton Internet-yhteys, kahvinkeitin, leivänpaahdin, vedenkeitin, hiustenkuivaaja, silitysvälineet ja Espanjan loma-asunnoissa harvinaisempi laite eli - astianpesukone - jotta voit nauttia lomailuilustasi maksimaalisesti ja jättää tiskaukset vähemmälle.

Kätevän malliset ja mukavat terassikalusteet soveltuvat sekä rentoutumiseen että yhteisiin ruokailuhetkiin. Ilmansuunnat ovat etelä -ja itä - joten välimeren auringosta saa kattoterassilla nauttia aamusta aina auringonlaskuun saakka.

Ruoanlaitto -ja grillausvälineet, aurinkotuolit, astiat sekä petivaatteet kuuluvat kaikki asunnon varustukseen - eli asunto on valmis leppoisaan ja rentouttavaan aikaan ihanan Espanjan auringon alla.

Taloyhtiön asukkaiden käytössä oleva reilun kokoinen ja siisti uima-allas-alue on soveltuva myös kuntouintiin, ja tarjoaa lisäksi erillisen matalan alueen perheen pienimmille. Aurinkoisella allas-alueella on hyvin tilaa ja tarjolla ovat komeat ja tukevat kiviset penkit, suihkut, sekä kesäkuukausina aurinkovarjot.

Asunnolla on vuokraukseen soveltuva kattava kotivakuutus, ja asunto kuuluu Valencian-alueen viralliseen loma-asunto rekisteriin. (VT-492670-A).

Ota yhteyttä,niin lasketaan majoitukselle helposti ymmärrettävä selkeä hinta. Vastaan mielelläni mahdollisiin kysymyksiinne, ja joitakin lisäkuvia on myös tarjolla :-)

Perustiedot

Kohdenumero
21089293
Kerros
2 / 2
Loma-asunnon tyyppi
Lomahuoneisto
Asuinpinta-ala
72 m²
Pinta-alojen lisätiedot
Suuri kattoterassi, lisäksi parveke
Huoneiston kokoonpano
4h + kk + p + suuri kattoterassi + yhteinen allas
Huoneita
4
Kunto
Hyvä
Keittiö
Keittiö
Parveke
Kyllä
Vuokrataan kalustettuna
Kyllä
Lisätietoa kalustuksesta
Majoittaa erinomaisesti 1-5 henkeä, lisävuoteilla jopa seitsemän.
Lemmikkieläimet sallittu
Ei
Henkilömäärä
5
Muut ehdot
Tupakointi kielletty, ulkotiloissa sallittu

Hinta

Vuokra/kk
Kysy hintaa
Vuokra-aika
Määräaikainen

Talon ja tontin tiedot

Rakennuksen tyyppi
Lomahuoneisto
Kerroksia
2

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Peter Öhrnberg
Puh: 0503086000
Peter Öhrnberg
Peter Öhrnberg
Puh: 0503086000

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Soita