783 m²

Benalmadena, Benalmadena7h

Upea andalusialainen huvila Benalmadenassa, Espanjassa

Upea tilaisuus! Tämä upea andalusialainen villa tarjoaa teille loistavan mahdollisuuden nauttia Espanjan kauneimman alueen elämästä. Tässä villassa pääset asumaan hienolle alueelle. Paikallisten ympäröimänä, kävelymatka niin rannalle kuin viihtyisään Benalmadenan paikallisten keskustaan Arroy de la Mieliin kuin Benalmadena Puebloon. Tämä Las Palmeras -villa tarjoaa kodikkaan, ja silti niin tilavan ja toimivan kokonaisuuden. Tilaa löytyy jopa 783 m2, ja silti niin kodikas kokonaisuus. Kun tulet taloon sisään, saavut tasolle, mistä löytyy tilava upea olohuone. Olohuoneessa voit katsoa televisiota tai nauttia takkatulen tunnelmasta. Samasta tasosta löytyy upea tilava keittiö ruokailutilan kanssa. Keittiössä mahtuu tekemään ruokaa koko perhe tai ryhmä samaan aikaan. Sekä olohuoneesta, että keittiöstä pääsee kulkemaan isolla, koko talon levyiselle patiolle, missä voi nauttia rauhallisesta illasta tai nauttia aamukahvit auringon noustessa Andalusian taivaalle.

Yläkerrasta, omasta rauhasta löytyy upea master-makuuhuone oman kylpyhuoneen kanssa. Villan alatasolla, altaan vierestä löytyy neljä 30m2 erillistä makuuhuonetta omien kylpyhuoneiden kanssa. Tilat mahdollistavat myös kahden perheen oleskelun.

Vuokraan sisältyy 300 Mt nettiyhteys ja tulostin, joka helpottaa etätöiden tekemistä. Puutarha ja allasosasto on upea. Juuri saneerattu allasosasto aurinkotuoleineen kutsuvat uimaan. Allas on niin iso, että kuntouinti on mahdollista. Talolta löytyvät myös juosumatto ja cross-trainer. Vuokraan sisältyy kaksi kertaa viikossa vieraileva puutarhuri, joka huolehtii ammattitaidolla altaasta ja puutarhasta. Malagan lentokentälle matkaa on vain 15 min. Vesi ja sähkö laskutetaan kulutuksen mukaan.

Kk-vuokraan sisältyy myös Mini Cooper, John Worksin rättikattoinen luunvalkoinen vauhtimimmi!

Vuokraamme omaa villaamme/huvilaa nyt 3-6 kk jaksoksi omien kiireidemme vuoksi. Soita ja kysy lisää!

Jos kiinnostuit lyhyemmästä ajasta, kysy tarjous! Keskimäärin täällä maksaa lyhyemmät majoitukset 500€/yö, vähän riippuen ajankohdasta. Lyhyempiin majoituksiin lisätään myös loppusiivousmaksu. Sähkö ja vesi sisältyvät lyhyisiin majoituksiin. Petivaatteet ja lakanat sisältyvät hintaan.

Perustiedot

Kohdenumero
21079706
Loma-asunnon tyyppi
Mökki tai huvila
Asuinpinta-ala
783 m²
Kokonaispinta-ala
1 099 m²
Huoneiston kokoonpano
7h
Huoneita
7
Vuokrataan kalustettuna
Kyllä
Henkilömäärä
10

Hinta

Vuokra/kk
Kysy hintaa
Viikkovuokra (alkaen)
6 000 € / viikko
Vakuus
500 €
Lisätietoa vakuudesta
Vakuus yhden kk-vuokra tai lyhyemmissä 500€. Palautetaan, kun kaikki lopputarkastuksen jälkeen kunnossa.
Vuokra-aika
Määräaikainen

Talon ja tontin tiedot

Rakennuksen tyyppi
Mökki tai huvila

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Lisa Savola
Puh: 0503428668
Lisa Savola
Lisa Savola
Puh: 0503428668

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Soita