KAUPPA
HC GYM

Kaupan kaikki ilmoitukset (992)

Urheilu ja ulkoilu, Kuntoilu ja fitness
http://www.hcgym.fi

7Nutrition NATRIUMBUTYRAATTI VATSAVAIVOJEN HOITOON
  • 7Nutrition NATRIUMBUTYRAATTI VATSAVAIVOJEN HOITOON
12 €

7Nutrition NATRIUMBUTYRAATTI VATSAVAIVOJEN HOITOON

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 1 huhtikuuta 13:57
Toimitustapa:
Lähetys
Lisätiedot
Tuote löytyy alla olevasta linkistä verkkokaupastamme

----------

Lisää tietoa tästä tuotteesta meidän nettisivulla, klikkaa alla olevasta linkistä.

----------

Natriumbutyraatti on erinomainen voihapon lähde, ruoansulatuskanavan epiteelin energiakomponentti. Natrium tukee ruoansulatuskanavan toimintaa sellaisten häiriöiden aikana kuin ärtyvän suolen oireyhtymä (IBS), suoliston tulehdus tai ummetus.
Suositeltu käyttöohje:

Ota 1 kapseli kahdesti päivässä aterian aikana (aamulla ja illalla) runsaalla vedellä. Päivittäinen annos = 2 kapselia.

Vaikuttavat aineosat: Yksi kapseli 2 kapselia

Natriumbutyraattia 580 mg 1160 mg.

Sisältää voihappoa 175 mg 350 mg.

Pakkaus : 100 Kapselia.

Butyraatti tasoittaa mielialaa

Kirjoituksen edellisessä osassa tuli jo mainittua butyraatin vaikutukset sosiaaliseen kanssakäymiseen. Samassa yhteenvedossa todetaan myös, että butyraatti, joka on rakenteellisesti sukua ketoaineille, osoittaa lupaavia vaikutuksia erilaisissa sairauksissa mukaan lukien lihavuus, diabetes, IBS (tulehduksellinen paksusuoli) ja paksusuolen syöpä sekä neurologiset häiriöt.

Butyraatti saattaa suojata T1-diabetekselta

Diabetekseen liittyy tämä tutkimus: Butyraatti lievittää metabolian heikentymistä ja suojaa haiman beta-solujen toimintaa (kantavilla hiirillä). Butyraatin ja diabeteksen yhteyksiä löytyy runsaasti ja jopa T1 diabetes voisi olla jollain tavalla yhteydessä butyraatin vähenemiseen ruokavaliosta ainakin ajallinen yhteys on olemassa (ao. kuva, jossa voin ja D-vitamiinin kulutuksen vähetessä ja rasvattoman maidon käytön lisääntyessä T1-diabetes lisääntyy)

Butyraatti ja suolistotulehdukset

Voihapon englanninkielinen Wikiartikkeli toteaa sen ominaisuuksista näin: Lyhyiden rasvahappojen joukossa butyraatti on kaikkein tehokkain suoliston T-solujen toiminnan säätelijä (koeputkessa)

Butyraatin käyttö IBS:n (Irritable Bowel Syndrome ärtyvän suolen oireyhtymä) hillitsemiseen on aiheena tässä artikkelissa. Ravinnon kasviskuitujen ja resistentin tärkkelyksen lisääminen ruokavalioon lisää paksusuolen bakteerien butyraatin tuotantoa. Butyraattia sisältävien, hitaasti hajoavien kapseleiden avulla nautittu butyraatti vähensi niinikään vatsakipuja, minkä he toteavat olevan lupaava terapian muoto.

Butyraatti ja syöpä

Liikkeellepaneva voima koko voikirjoitukselle oli törmääminen eläinkokeen tuloksiin, jossa voi tai sen sisältämä butyraatti vähensi rintasyöpätapauksia verrattuna kasvisöljyn käyttöön. Saman suuntaisia tuloksia löytyy esim. tästä tutkimuksesta, joka toteaa lopuksi: Butyraatin rintasyöpää estävä vaikutus verrattuna runsaasti monityydyttymättömiä ravintorasvoja sisältävään ruokavalioon on osoitettu tällä eläinkokeella.

Ravintolisä.
Suositeltavaa päivittäistä annosta ei saa ylittää.
Ravintolisät eivät korvaa monipuolista ruokavaliota.
Säilytettävä lasten ulottautumattomissa.
Säilytä huoneenlämmössä suojaamalla valolta.
Parasta ennen päivämäärä ilmoitetaan pakkauksessa.