KAUPPA
HC GYM

Kaupan kaikki ilmoitukset (1019)

Urheilu ja ulkoilu, Kuntoilu ja fitness
http://www.hcgym.fi

7Nutrition ZMB + GMC YÖTÄ VASTEN
  • 7Nutrition ZMB + GMC YÖTÄ VASTEN
12 €

7Nutrition ZMB + GMC YÖTÄ VASTEN

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 1 huhtikuuta 14:19
Kunto: -
Toimitustapa:
Lähetys
Lisätiedot
Tuote löytyy alla olevasta linkistä verkkokaupastamme

----------

Tehokkain ja kattavin palautumisvalmiste yöllä palautumiseen.
3 kapselia, joita käytetään ennen nukkumaanmenoa, tarjoavat:

Oman testosteronituotannon kasvu sinkin, magnesiumin ja B6-vitamiinin yhdistelmän ansiosta.

Kasvuhormonin tuotannon kasvun.

Erittäin syvä ja kestävä uni ainesosien synergian ansiosta: GABA + melatoniini.

Nostaa gluteenin tasoa, joka on kehomme vahvin suojaava aine kysteiinin ja E-vitamiinin ansiosta.

Tärkeä yölisä tästä lähtien kattavassa 7 ainesosan koostumuksessa.

Sinkki, magnesium, B6.

Magnesiumsitraatin, magnesiumoksidin, sinkkisitraatin ja B6-vitamiinin yhdistelmä suurina pitoisuuksina tekee ZMB-kaavasta optimaalisen keholle. Oman testosteronin tuotannon lisääminen yöllä 40%: iin ja kasvuhormoni 20%: iin vastaavat lihasmassan kasvusta, kehon rasvan vähentämisestä ja harjoitteluvaikutusten parantamisesta.

GABA

Muodostuu glutamiinihapon dekarboksyloinnin seurauksena. GABA-hapolla on suurin vaikutus uneen ja kehon uudistumiseen unen aikana. Se vaikuttaa kehon rentoutumiseen ja nostaa luonnollisen kasvuhormonin tasoa. GABA-hapon ansiosta uni on syvempää, aivot uudistuvat paremmin ja koko keho on paljon rennompaa ja valmiimpaa työskentelemään hyvän unen jälkeen. Lisäksi se vakauttaa verenpainetta ja vähentää kouristusten riskiä.

Melatoniini

Tunnetaan nimellä "unihormoni", ja sitä tuotetaan pääasiassa yöllä. Murrosiän jälkeen ihmiskeho tuottaa luonnollisesti pienemmän määrän melatoniinia, joten kannattaa täydentää tätä hormonia ennen nukkumaanmenoa. Melatoniini säätelee biologista rytmiä, tekee unesta vaikeampaa, verenpainetta laskee, ja siten tunnemme paremman toipumisen. Toimii yhdessä GABA-hapon kanssa. Melatoniinin lisäetu on sen tehokkuus vapaiden radikaalien poistamisessa. Se on voimakas antioksidantti, ja se suojaa kehoa monilta sairauksilta.

N-asetyyli-L-kysteiini (NAC)

Kysteiinirikkihappo. Kysteiini on osa rakenneproteiineja. Sillä on erittäin vahvat antioksidanttiset ominaisuudet. Se puhdistaa kehon myrkyistä ja vapaista radikaaleista. Osallistuu glutationisynteesin prosessiin. Ihmiskehon vahvin antioksidantti. Glutationi rakentaa lihasproteiineja uudelleen. On anabolisia ja antioksidanttisia ominaisuuksia. Kysteiini on erityisen hyödyllinen intensiivisessä harjoittelussa ja stressille alttiissa ihmisissä.

E-vitamiini

Vaikuttaa fysiologisiin prosesseihin. Tukee suojaa vapaita radikaaleja vastaan, mikä lisää erinomaisesti vahvaa antioksidanttia - kysteiiniä. Vaikuttaa positiivisesti hermostoon ja seksuaaliseen suorituskykyyn. Se on erittäin hyvä ihmisille, jotka käyttävät usein tietokoneita, matkapuhelimia ja muita sähkömagneettisia kenttiä lähettäviä laitteita. E-vitamiini luo luonnollisen suojaavan esteen soluillemme.

Annostus:

Ota 3 kapselia ennen nukkumaanmenoa juomalla runsaasti vettä. Älä ylitä suositeltua päiväannosta. Ravintolisää ei voida käyttää korvaamaan monipuolista ruokavaliota.

Nauti syvästä, voimakkaasta unesta, testosteronin lisääntymisestä ja kehosi suojaesteestä. Valmista kehosi toiseen aktiiviseen päivään.

Sisältö :

Päivittäinen annos: 3 kapselia.

Aktiiviset ainesosat annosta kohti:

Magnesiumsitraatti ja magnesiumoksidi 1008 mg.

josta magnesiumia 503 mg 134 % *.

Sinkkisitraatti 32 mg.

sis. sinkki 10 mg 100 % *.

B6-vitamiini 10 mg 714 % *.

GABA 750 mg.

N-asetyyli-L-kysteiini 150 mg.

E-vitamiini 39 mg 325 % *.

Melatoniini 990 mcg.

Ravintolisä.
Suositeltavaa päivittäistä annosta ei saa ylittää.
Ravintolisät eivät korvaa monipuolista ruokavaliota.
Säilytettävä lasten ulottautumattomissa.
Säilytä huoneenlämmössä suojaamalla valolta.
Parasta ennen päivämäärä ilmoitetaan pakkauksessa.Pakkaus 90 kpl.