Sanni Somppi
Torin käyttäjä syyskuusta 2013
Ilmoittajan kaikki ilmoitukset (2)
Uusimaa
Mäntsälä

95-125cm perheponi kotipihattoon (tai ylläpitoon)

Ostetaan. Ilmoittaja: Sanni Somppi Ilmoitus jätetty 29 marraskuuta 10:58.
Tyyppi: Hevoset ja ponit, Ostetaan
Sijainti: Uusimaa - Mäntsälä
Ostetaan (tai otetaan ylläpitoon) kotipihattoon kiltin ruunan kaveriksi yli 95cm poni, 3-18 vuotias. Käsitellessä kiltti ja rohkea, sellainen jota pienet lapset voisivat aikuisen seurassa hoitaa ja talutusratsastaa. Mielellään ajokokemusta omaava. Liinakot ja punaruunikot etusijalla, mitä karvaisempi ja mitä vähemmän valkoista sen parempi ;)

Ponin pitäisi pysyä sähkölangoissa ja pärjätä yksinkin, kun heppa on lenkillä, joten eroahdistunutta emme voi ottaa. Saa olla pikkuvikainen, mutta ei kaviokuumeherkkä, kesäihottumainen / hankuri, eikä muuta sellaista vaivaa, joka vaatii päivittäisiä erityistoimenpiteitä.

Iso monimuotoinen metsätarha, missä ei tarvitse mudassa seistä, esikuivattua heinää ympäri vuorokauden slowfeeding verkosta. Pitkä hevoskokemus, myös ammatillista ymmärrystä hevosen käyttäytymisen tulkintaan sekä tarpeiden huomioimiseen. Kengättömyys ja maastakäsintyöskentely hevosystävällisin menetelmin on tuttua. Meillä poni pääsee aikuisten ajoponiksi, lasten ystäväksi, harrastamaan agilityä ja vaikkapa mukaan eväsretkille.

Hinta alle 1300, miel. alle 300km Uudeltamaalta.