Matti Granroth
Torin käyttäjä maaliskuusta 2016
Ilmoittajan kaikki ilmoitukset (291)
Uusimaa
Helsinki, Oulunkylä-Patola | Kartta
Afrikan historia (1970)
  • Afrikan historia (1970)
  • Afrikan historia (1970)
  • Kartta
10 €

Afrikan historia (1970)

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 29 marraskuuta 16:51
(Takakannen teksti:) Afrikan alueista ja sen kehityksen jaksoista, Euroopan suurvaltojen siirtomaakaudesta, Afrikan uusien valtioitten synnystä sekä maanosan esihistoriasta on olemassa suomenkielisiä kuvauksia, mutta vasta tämä teos tarjoaa täyteläisen kokonaiskuvan Afrikan varhaisvaiheista sen nykypäivään. Pohjanaan arkeologian löydöt, suullinen kansanperinne, kielten keskinäiset suhteet, yhteiskuntien rakenteet sekä aineellinen kulttuuri, Afrikan erikoistuntijat Roland Oliver ja J.D. Fage ovat rakentaneet tieteellisen yleisesityksen, joka on tiettävästi vienyt Afrikan tutkimusta huomattavan askeleen eteenpäin.

Omistusaikana täysin käyttämätön teos on siisti ja hyväkuntoinen historiateos. Aikaisemman omistajan nimimerkintä kansilehdellä.

Tekijä: Roland Oliver ja J.D. Fage; Suomentanut Juhani Stenqvist
Kustantaja: Otava; Jokamiehen korkeakoulu
Sidosasu: Sid, 19cm x 12cm
Painovuosi: 1970
Kunto: K3+
Sivumäärä: 279

Toimitusvaihtoehtoina nouto tai postitus. Postitus on maksuton yli 30 euron tilauksille. Suurinta osaa kohteista on vain yksi kappale. Tilaathan ennen kuin kohde tulee myydyksi. Kohteita poistetaan tori.fi -palvelusta sitä mukaa kun ne menevät kaupaksi.

Yhteydenotot:
Sähköpostitse matti.granroth@outlook.com tai;
Puhelimitse +358 (0)40 412 0756
Katso ilmoittajan toimitustavat