AirTrack Nordic Home 3M ilmavolttirata
  • AirTrack Nordic Home 3M ilmavolttirata
  • AirTrack Nordic Home 3M ilmavolttirata
  • AirTrack Nordic Home 3M ilmavolttirata
  • AirTrack Nordic Home 3M ilmavolttirata
300€ 400€

AirTrack Nordic Home 3M ilmavolttirata

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 19 elokuuta 14:05
Lisätiedot
*Mitat 3 x 1 x 0.1m*
*Heti varastosta, perillä 1-2 päivässä!*
*5 eri värivaihtoehtoa*
*Mukana tehokas sähköpumppu*
*Ilmainen toimitus*

AirTrack Nordic Home 3M ilmavolttirata

AirTrack Home 3M on 3 metrin pituinen, sen leveys on 1 metri ja paksuus 10 senttimetriä. Home:n värivaihtoehdot ovat sininen, pinkki, minttu, purppura sekä musta.

AirTrack Nordicin tuotteissa on panostettu kestävyyteen ja laatuun. Valmistukseen on käytetty vain parhaita myrkyttömiä raakamateriaaleja. Lisäksi saumoja ei ole ommeltu, vaan ne on sulautettu yhteen ja peitetty ylimääräisellä kerroksella parhaan ilmatiiviyden saavuttamiseksi.

AirTrack ilmavolttirata on ilmalla täytettävä voimistelualusta, joka sopii niin sisä- kuin ulkokäyttöön. Laadukkaat valmistusmateriaalit ja tuotantotapa varmistavat sen ilma- ja vesitiiviyden. Ilmamatto on helppo täyttää ja tyhjentää mukana tulevalla sähköpumpulla. Käyttöönotto ja purkaminen vievät vain muutaman minuutin. Pumppu mahdollistaa lisäksi yksilöllisesti säädettävän ilmanpaineen/kimmoisuuden matolle.

AirTrack on lisäksi kätevä taittaa sekä rullata kasaan ja säilytys onnistuu mukana tulevassa säilytys/kantokassissa. AirTrack muistuttaa voimistelussa käytettävää joustolattiaa, ja sitä käytetään mm. voimistelussa, cheerleadingissa, parkourissa, trikkauksessa ja kaikenlaisissa pompuissa ja volteissa.

Ilmavolttirata pehmentää maahantuloa ja mahdollistaa korkeammat pomput. Se vähentää pomppimisesta aiheutuvia ääniä ja sen pintamateriaali estää liukastumiset.

Tuotetiedot:

Materiaali: PVC Tarpaulin, Double Wall fabric, 2700 threads per sqm
Pumppu: 600W sähköpumppu (CE-hyväksytty)
Säilytys/kantokassi
Mitat: 3m (pituus) x 1m (leveys) x 0.1m (paksuus)
Värit: sininen, pinkki, minttu, purppura, musta
Paino: 11kg
2 vuoden takuu
Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja