Akustiikkataulu SUO Kotimetsä musta
  • Akustiikkataulu SUO Kotimetsä musta
  • Akustiikkataulu SUO Kotimetsä musta
  • Akustiikkataulu SUO Kotimetsä musta
  • Kartta
100 €

Akustiikkataulu SUO Kotimetsä musta

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 18 tammikuuta 16:52
Lisätiedot
SUO acousticsin Kotimetsä -kuosi on saanut idean suomalaisesta luonnosta. Kotimetsä tuo metsän uniikilla tavalla akustiseksi sisustustaiteeksi erilaisiin tiloihin; kotiin, toimistoihin ja julkisiin tiloihin. Tummalla taustalla oleva Kotimetsä -kuosi antaa kontrastia sisustukseen. Ja mikä parasta, SUO acousticsin akustiikkalevy on ekologinen, suomalainen luonnontuote. Kotimetsä akustiikkataulun kuosia voi käyttää yksittäisenä 60 x 60cm levynä tai siitä voidaan tehdä neljän levyn kokoinen 120 x 120cm akustiikkataulu. Luonnonmukaisesta materiaalista johtuen akustiikkalevyn pinta on rosoinen, mikä vain lisää levyn ilmeikkyyttä ja elävöittää sen pintaa luoden persoonallista ilmettä sisustukselle.

SUO Acousticsin Kotimetsä -akustiikkalevy ei ole vain äänenvaimentaja - se on viehättävä ja mielenkiintoinen sisustuselementti, joka rikkoo sisustuksen siloisuutta ja tuo luonnollista viihtyisyyttä tilaan. Akustiikkalevyt on valmistettu pintaturpeesta, joka mahdollistaa useita hyviä ominaisuuksia: leikattavuuden, hyvän kosteudensietokyvyn ja homehtumattomuuden, lämmöneristävyyden ja loistavan äänen absorbointikyvyn. SUO akustiikkalevyt ovat todistetusti terveellisiä ja keveydestään johtuen turvallisia ja helppoja kiinnittää.

Suo acousticsin Sänkipelto -kuosin on suunnitellut Annastiina Mäkitalo. Tuotteiden kuvaus ja stailaus on Anna Wallendahr photography:n käsialaa.

SUO Kotimetsä akustiikkataulun ominaisuudet
-Akustiikkataulun mitat 60 x 60cm tai 120 x 120cm
-Levyn paksuus 20 mm
-Äänen absorptioluokka A (EN ISO 354 & EN ISO 11654)
-Raaka-aine: pintaturve 80% ja polyesteri 20%
-M1-päästöluokiteltu
-Homehtumaton
-Lämmönjohtavuus 0,037 W/mK (standardi EVS-EN 12667)
-Kiinnitys liimalla, listoilla, ruuveilla tai jopa sopivalla kaksipuolisella rakennusteipillä seinään
-Puhdistus voidaan suorittaa imuroimalla kevyesti käyttämällä imurissa pehmeää suutinta

Katso kaikki akustiikkataulut tästä www.talotuote.fi/akustiikkalevyt