Alpina trapper black vaellus- ja metsästyskenkä
  • Alpina trapper black vaellus- ja metsästyskenkä
  • Alpina trapper black vaellus- ja metsästyskenkä
199 €

Alpina trapper black vaellus- ja metsästyskenkä

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 5 helmikuuta 16:12
Lisätiedot
Kengät, miesten


Koot:
-40
41
42
43
44
45
46
46+
Monikäyttöinen ja suomalaiseen jalkaan erinomaisesti istuva Alpina Trapper Black on yksi suomen suosituimmista metsästys- ja vaelluskäyttöön tarkoitetuista kalvokengistä. Alpina Trapper Black on varsin pehmeä ja hyvin miellyttävän tuntuinen jalkine jo ihan ensimmäisellä kerralla käytettynä. Lesti suomalaiseen jalkaan sopiva leveähkö, säärtä ja pohjetta vasten pehmeää nupukkinahkaa kengän varressa.

Alpina Trapper Black Varsikenkä omaa 2.1mm paksun nahkarasvan, se on helppo pitää hyvänä ja erittäin kestävä. Kenkien kärjestä löytyy kumivahvike, joka suojaa kengän kärkiä kovemmassa maastossa liikuttaessa. Varren yläosassa materiaalina pehmeää nupukkinahkaa, akillesvaimennin kengän takaosassa hillitsee rankan kävelypäivän rasitusta huomattavasti.

Trapper Black on puhtaasti työkenkä kovaan käytöön, metsästykseen, vaellukseen jne. Kengistä ei löydy mitään turhaa, vain toiminnallisuuden sanelema design ja laadukasta käsityötä Sloveniasta. Nilkan alueelle ei jää mitään ylimääräisiä saumoja, täten hiertymät saadaan minimoitua ja lestinsä puolesta nämä sopivat kuin nakutettu useampaan Suomalaiseen jalkaan.

Pohjan kiinnitys on myös erikoinen, tässä on nimittäin pohja kiinni valettuna, kun yleisemmin kenkien pohjat ovat liimattuja. Valamalla kiinnitetty pohja mahdollistaa rakenteen puolesta pienen liikkumavaran, ja koska kenkän reuna ei ole liimattuna suoraan pohjaan kiinni, on käsillä aavistuksen joustava sauma. Tälläisellä rakenteella varustetut monot ovat erittäin pitkäikäisiä pohjansa puolesta. Alpina käyttää pohjissaan talon omaa kumisekoitetta, joka pitää niin märällä kuin liukkaallakin, pohja ei myöskään kovetu pakkasella.

Monipuoliset ja mukavat metsästys, vaellus- ja työkengät
Laadukasta, 2.1mm paksua rasvanahkaa
Pehmustettu, kestävä ja elastinen kumipohja
Kengän kärki vahvistettu kumisella kivirantilla
Vedenpitävä- ja hengittävä Sympatex kalvo
Leveähkö lesti, sopii Suomalaiseen jalkaan hyvin
Valmistettu käsipelillä Sloveniassa
Irrotettavat pohjalliset
Takuu 12kk